Şase medalii pentru judoka veterani orădeni

1Comentariu
Judoka orădeni medaliaţi la Campionatele Internaţionale ale României
Judoka orădeni medaliaţi la Campionatele Internaţionale ale României
Sportivii de la Veteran Judo Club Phoenix s-au aflat printre premianţii competiţiei.

Sala de judo a LPS Bihorul a găzduit Campionatele Internaţionale ale României la judo veterani, competiţie aflată la cea de-a opta ediţie, dintre care trei s-au desfăşurat la Oradea. Concursul a constituit un foarte util prilej de repetiţie pentru sportivii prezenţi în vederea participării la Campionatul European pentru veterani, programat în luna noiembrie, la Lignano (Italia). La competiţia de la Oradea au participat 60 de judoka din România, Ungaria, Austria, Franţa şi Danemarca, care s-au întrecut pe categorii de vârstă şi greutate. Judoul orădean a fost reprezentat de opt sportivi de la Veteran Judo Club Phoenix, care au reuşit să câştige şase medalii, după cum urmează: medalii de aur, Cristian Varga şi Roman Tanca; medalii de argint, Ion Soltan, Petru Chitulea, Kulczicki Cristian; medalie de bronz, Felix Oltean. În întrecerea pe echipe, Veteran Judo Club Phoenix s-a situat pe locul III, după formaţiile din Arad şi Piteşti. Competiţia s-a bucurat de condiţii organizatorice de excepţie, asigurate de preşedintele Comisiei de judo veterani din cadrul Federaţiei Internaţionale de Judo, Andrei Bondor, precum şi de noul preşedinte al Veteran Judo Cluj Phoenix, Adrian Costin.

„Sperăm că sportivilor care au stat sâmbătă în tribune să li se deschidă din nou apetitul pentru judo şi că vor fi şi ei pe tatami la viitoarele competiţii pentru veterani. Competiţia de la Oradea a fost pentru noi un prilej de măsurare a forţelor, dar şi de reîntâlnire, de depănat amintiri cu vechii parteneri de întrecere. Fac un apel către foştii practicanţi ai judoului din Oradea să se înscrie în clubul nostru. La Veteran Judo Cluj Phoenix activează foşti sau actuali campioni naţionali şi europeni, care exercită la ora actuală diverse profesii: profesori, poliţişti, medici, oameni de afaceri, contabili şi chiar preoţi. Clubul nostru are în rândurile sale multipli medaliaţi la competiţii internaţionale, cum sunt Petras Laszlo, Varga Cristian şi alţii”, ne-a declarat noul preşedinte al Veteran Judo Club Phoenix, Adrian Costin, el însuşi vicecampion mondial.

Gavril Nutiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor