Şase milioane căldura

Şase milioane căldura
Deva – După ce primarul Mircia Muntean a renunţat la centrala proprie de încălzire pentru a da cetăţenilor un exemplu pentru reîntoarcerea la sistemul centralizat de încălzire, o deveancă îşi exprimă nemulţumirea faţă de preţul exorbitant pe care trebuie să-l plătească pentru acest serviciu.

Dana Balaş, cu domiciliul pe Aleea Crinilor, bloc E9, trebuie să achite pentru încălzire, pe luna recent încheiată, suma de 633 de lei.

„Locuiesc într-un apartament cu patru camere dotat cu doar patru calorifere. Nu înţeleg de ce trebuie să plătesc atât de mult”.

Directorul Calor, Ioan Cristea afirmă că suma pe care doamna Balaş e nevoită să o plătească este consecinţa faptului că a fost de acord cu debranşarea vecinilor.

„Cu cât numărul celor care se debranşează din bloc este mai mare, cu atât suma pe care trebuie să o plătească cei branşaţi creşte mai mult. Factura emisă s-a făcut pe baza citirii unui contor. Îi recomand doamnei Balaş să meargă la administratorul blocului să ceară lămuriri asupra facturii”.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase