Asesoft pierde in Franta

Asesoft pierde in Franta
Asesoft Ploieşti a fost invinsa marti noapte, in Franta, de Cholet, 79-70, fiind cu un meci inainte de incheierea grupelor eliminata din FIBA EuroCup.

Asesoft avea neaparat nevoie de victorie cu Cholet, pentru a reveni in Romania pentru ultimul meci din grupa cu sanse de calificare. In cazul unei victorii in Franta, urmata de o victorie la Ploiesti, Asesoft putea prinde locul al doilea din grupa, prin care s-ar fi calificat.

Numai ca Asesoft a pierdut marti seara in Franta, iar orice sansa de calificare este compromisa. Ploiestenii au ratat 11 din cele 22 de aruncari libere (50% eficienta), ceea ce in economia jocului a fost vital. Francezii au beneficiat de 22 de lovituri de pedepsa, din care au transformat 18, un procentaj de 81%.

Okocoljic a fost liderul lui Asesoft, cu 21 de puncte, urmat de Nwosu cu 6 si Krasic cu 15. Burlacu a inscris 9 puncte, dar a fost eliminat cu cinci greseli personale. De la Cholet, Wilson a marcat 34 de puncte.

Krasic, Carutasu si Nwosu au contribuit fiecare cu cate 9 recuperari.

Asesoft a fost condusa la o diferenta de 19 puncte, insa spre final a recuperat, neputand decat sa reduca din proportiile scorului.

La inceputul partidei, ploiestenii au condus constant cu 10 puncte. Meciul s-a echilibrat spre sfarsitul sferului al doilea, cand francezii au egalat si au trecut in fata. Apoi lucrurile au mers intr-un singur sens, iar Cholet nu a mai predat conducerea. Eforul de pe final al lui Asesoft a fost inutil.

Sursa: Onlinesport.ro