Asistentã socialã cu fonduri nerambursabile

Furnizorii de servicii sociale acreditati sau în curs de acreditare pot accesa fonduri nerambursabile pentru derularea unor programe de interes national.

Ministerul Muncii, Solidaritãtii Sociale si Familiei (MMSSF) a aprobat Metodologia de evaluare, selectare si de finantare a proiectelor din cadrul programelor de interes national în domeniul asistentei sociale a persoanelor vârstnice, a persoanelor fãrã adapost si a persoanelor victime ale violentei în familie.

„Fondurile care se vor acorda acestor proiecte sunt nerambursabile. Pot depune proiecte doar furnizorii de servicii sociale acreditati în conditiile legii”, ne-a informat Simona Vesa, director executiv la Directia de Muncã, Solidaritate Socialã si Familie (DMSSF) Bihor.

Selectie

Procedura de selectie a solicitantilor va începe doar în momentul publicãrii de cãtre minister si de cãtre Agentia Nationalã pentru Protectia Familiei (ANPF) a anuntului de participare, urmând ca solicitantii sã depunã o scrisoare de intentie adresatã ministerului sau ANPF.

Anuntul de participare va fi publicat în Monitorul Oficial, într-un cotidian central si pe urmatoarele site-uri: www.mmssf.ro, http://sas.mmssf.ro si www.anpf.ro. „Conditiile de participare si metodologia sunt prev?zute în Ordinul ministrului MMSSF nr. 325 / 2006, publicat în Monitorul Oficial nr. 394 / 8.05.2006”, a precizat Simona Vesa.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !