Asistența medicală la domiciliul femeii însărcinate! Este posibil acest lucru?

Reactualizat la:
Asistența medicală la domiciliul femeii însărcinate! Este posibil acest lucru?
Da, este posibil! Serviciul de monitorizare fetală la domiciliu este singurul din lume care poate urma functiile vitale al unui făt, fără risc biologic.

Pentru femeile insarcinate, care din săptămâna a 32-a ar avea nevoie săptămânal sau chiar zilnic de analiza CTG, reprezintă o ușurare majoră serviciul de salvare a fatului, caci în loc de orele lungi de naveta zilnica intre domiciliu și spital, pot efectua acest test în 20 de minute acasa. Testele CTG in spital fac parte din îngrijirea prenatala, în majoritatea țărilor din UE. Dispozitivul utilizat în programul de salvare este un dispozitiv medical certificat CE. Dispozitivul efectuează exact aceeași măsurătoare care este utilizată și în camera de naștere pentru observație. Diferența este că testele CTG, în acest caz se pot efectua zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi. Cu ajutorul tehnologiei moderne de informații și a telecomunicațiilor, observarea este făcută de medici care lucrează în fundal. Deci nu decide dispozitivul sau femeia însărcinata, dacă există sau nu o problemă, ci specialistul care analizează graficul CTG pe portalul web închis și trimite un mesaj înapoi la femeia gravidă.

De asemenea, gravida poate auzi bătăile inimii bebelușului în timpul măsurătorilor. Acest lucru poate fi liniștitor în sine, dar nu are nici o putere de diagnosticare. Mama nu trebuie să înțeleagă graficul CTG. Esenta telemedicinii este faptul că dispozitivul transmite graficul CTG la un specialist care analizează aceasta și transmite un mesaj către dispozitivul garvidei cu rezultatul. Cu incheierea măsurarii, după conectarea dispozitivului la rețeaua de alimentare, aparatul va fi conectat la server și trimite rezultatul măsuratorii centrului medical. Aici, medicii experimentați evaluează curbele afișate și trimit un mesaj de răspuns, pe de o parte pe dispozitiv, care va apare pe afișaj, pe de alta parte vom trimite prin e-mail constatările validate medical. Mama poate opta pentru publicarea rezultatului cu medicul curant.

Ce testeaza programul de salvare a fatului în timpul monitorizarii la domiciliu?

Detectarea activității uterine se efectuează de către capul senzorului de presiune mecanică, funcția cardiacă fiind transmisă de către un cap senzor special (microfon) la CTG. Acesta este modul în care ritmul cardiac al copilului este monitorizat în timpul mișcării, adică modul în care copilul reacționează la mișcare. Aparatul afișează automat datele măsurate și le afișează în două curbe în funcție de timp. Testul durează 20 de minute.
terhesanyuka

Scopul testului este să vă asigurați că bebelușul este sănătos, eset bine și are suficient oxigen. Valorile frecvenței cardiace fetale indică alimentarea adecvată cu oxigen. Frecvența cardiacă normală fetala este de 120-160 / min. Frecventa cardiaca a unui făt sănătos este accelerată în timpul miscarii fetale. Dacă starea intrauterină fetală este inadecvată, nu are oxigen suficient, deci activitatea cardiacă nu va crește în mișcarea fetală sau poate să apară chiar și decelerare în cazuri mai grave.

Există vreun efect advers monitorizarea asupra fătului? Putem să o folosim pentru o perioadă nelimitată sau există o limită dincolo de care nu mai este recomandată?

Dispozitivul folosit în programul Salvarea fatului este un dispozitiv pasiv care nu prezintă riscuri biologice. Capul senzorului de ton cardiac este doar un microfon care nu emite nici o radiație nici asupra copilului, nici asupra mamei. Prin urmare, nu există riscul utilizării dispozitivului pentru mamă sau pentru făt. Indiferent de câte ori utilizeaza femeia însărcinată, dispozitivul nu va avea nici un efect nociv asupra ei sau a copilului ei!

Ce experiență ați avut pana acum în Programul de salvarea fatului?

Pana in prezent, mai mult de 2.500 de mamici au folosit acest aparat si suntem bucurosi sa spunem ca toate aceste sarcini s-au încheiat cu nașterea unui copil viu, ceea ce este un rezultat unic. În 7 cazuri am salvat viața copilului și în 2 cazuri viața mamei.

În caz ca Dvs. sau o femeie gravida din mediul Dvs. sunteți interesati de serviciul Salvarea fatului, putei afla mai multe accesand serviciile online la www.salvareafatului.ro, info@babylifecare.ro sau numărul de telefon mobil 0774 006 750.

Advertorial! H: 8904390Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !