Asistenta sociala la standarde înalte

Fundatia Ruhama lanseaza un serviciu de instruire si asistenta pentru furnizorii de servicii sociale si componenta de calificare a personalului implicat în furnizarea serviciilor sociale si medicale.

Aceste doua servicii vor fi lansate ca urmare a demararii proiectului „Dezvoltarea furnizorilor de servicii sociale si medicale din rândul ONG-urilor din judetul Bihor”.
„În perioada 10-11 ianuarie 2006 are loc prima sesiune de instruire din cadrul acestui proiect implementat de Ruhama, în asociere cu Administratia Sociala Comunitara Oradea (ASCO) si Centrul de Cercetare pentru Educatia Adultilor – Universitatea Oradea”, a precizat Ciprian Torj, coordonatorul proiectului. Azi si mâine, la ASCO se va derula sesiunea de instruire pentru furnizorii de servicii sociale si socio-medicale din Bihor. Participantii la sesiune vor beneficia de asistenta si îndrumare pentru respectarea standardelor de calitate a serviciilor sociale, dezvoltarea si organizarea acestora, dar si întocmirea documentatiei aferente fiecarui standard de calitate.

Vor fi prezentate si alte teme de interes pentru furnizorii de servicii sociale. Consultant în cadrul acestei sesiuni este Anca Socolovschi, expert în domeniul neguvernamental.

Simona Albinaru

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !