Asistenţi medicali pentru angajare în Germania

De Dan Birta
Asistenţii medicali au şansa de a se angaja în Germania
Asistenţii medicali au şansa de a se angaja în Germania
Salariile oferite trec de 2.200 de euro/lună şi nu este necesară cunoaşterea limbii germane.


Persoanele care au terminat un curs de asistent medical au şansa de a munci pe bani buni în Germania. Pe portalul mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă – Eures, a fost postat un anunţ de angajare a 50 de asistenţi medicali generalişti. Aceştia vor fi angajaţi în spitale, aziluri şi instituţii medicale din Germania.

Este necesară diploma de calificare ca asistent medical generalist. Experienţa profesională constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Nu este necesară cunoaşterea limbii germane, dar trebuie să existe motivaţie de învăţare a acesteia.

Beneficii

Salariul oferit este cuprins între 2.200 şi 2.400 de euro brut/lună, conform contractului colectiv de muncă în domeniu. Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. De asemenea se oferă un bonus de 250 euro/lună pentru plata chiriei. Concediul de odihnă este de 30 de zile. Mai mult, se primesc prime de concediu şi de Crăciun. Sunt oferite cursuri de limba germană în sistem propriu (prefinanţate din fondurile companiei). Contractele de muncă se încheie în limba maternă. Angajarea se face cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu un program de lucru de 35 de ore pe săptămână.

Îngrijitori pentru Anglia

O altă ofertă de ultimă oră este cea pentru angajarea a zece îngrijitori persoane la domiciliu în Marea Britanie. Este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu. Se oferă un salariu de 8,50 – 9 lire brut/oră. Angajatorul mai oferă maşină de serviciu şi ajutor în găsirea unei locuinţe.

Experienţa nu este necesară, dar constituie avantaj. Aplicaţii trebuie să aibă bune abilităţi de comunicare, cazier judiciar curat şi referinţe.

Cei selectaţi se vor ocupa de sprijinirea persoanelor adulte pentru o viaţă cât mai independentă posibil, la domiciliul lor. Este vorba de asistarea lor la activităţile zilnice de spălat, îmbrăcat, gătit, cumpărături, administrarea medicamentelor şi curăţenie. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru este de 40 ore, cu posibilitate de ore suplimentare. Se preferă persoane de sex feminin, majoritatea persoanelor ce solicită îngrijire fiind femei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !