ASM Bihor, la Târgul International de Turism

ASM Bihor, la Târgul International de Turism
Asociatia Salvatorilor Montani (ASM) Bihor a fost prezentã la Târgul International de Turism – „Walking through Europe” desfãsurat în prima parte a lunii martie la Bruges, în Belgia.

„Prezenta noastrã acolo vine ca urmare a implicãrii deosebit de active în numeroase actiuni privind promovarea turismului ecologic, dar si sporturilor specific montane. ASM Bihor a fost invitatã sã reprezinte România, dar si judetul Bihor”, ne-a informat Adrian Marin, vicepresedinte executiv ASM Bihor. Manifestarea s-a adresat în special tinerilor, în cadrul acesteia fiind promovate acele forme, mai putin conventionale de turism, practicate în special de tineri si cu o mare trecere în rândul acestora.

Standul românesc

ASM Bihor a promovat, în cadrul standului românesc, programul „Xtrem Bihor”, program initiat în urmã cu doi ani si prezentat pe site-ul www.salvamontbihor.go.ro oferind informatii despre potentialul zonei montane bihorene pentru practicarea alpinismului si escaladei, turelor de andurantã, ciclismului montan, speologiei, rafting-ului si canyoning-ului.

„Extrem Bihor a fost un brand activ, spoturile si slideshow-urile fiind prezentate cu ajutorul unui retroproiector. Pliantele de prezentare au fost epuizate în scurt timp, iar reprezentantul ASM Bihor a fost solicitat continuu cu întrebãri adresate de cei care doreau informatii suplimentare”, a declarat reprezentantul asociatiei. La scurt timp dupã acest eveniment, au început sã aparã primele solicitãri de informatii suplimentare si prin intermediul e-mailului, din partea unor persoane din Þãrile de Jos.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !