Asociatia Smiles, 10 ani

Participanţi la „Săptămâna Bunătăţii”
Participanţi la „Săptămâna Bunătăţii”
Asociația Smiles a împlinit 10 ani de activitate în România. Pe parcursul săptămânii trecute, asociaţia a organizat mai multe evenimente pentru marcarea acestui moment aniversar, sub genericul “Săptămâna Bunătăţii”.

Bătrânii, tinerii şi copiii din Gepiu, aflaţi în programul asociaţiei, comunitatea de romi din Cuieşd, comunitatea din Dernişoara, comunitatea de romi din Sălard, beneficiarii Casei de Urgență Smiles, copiii care frecventează Complexul Comunitar Tileagd (Școala și Grădinița Smiles) şi beneficiarii adăpostului temporar pentru persoane fără

locuință din Oradea au avut parte de activităţi distractive şi invitaţii la prânz cu ocazia aniversării. Joi, a fost o zi specială, destinată persoanelor neincluse în programele obișnuite ale Asociației Smiles. Beneficiari ai Asociației Down Oradea, ai Fundației Hospice Emanuel și ai Asociației Deficienților Locomotori Bihor s-au bucurat de surprizele oferite de Asociaţia Smiles, în cadrul oferit de Oradea Shopping City.

Sprijin pentru 1400 de persoane

Copiii cu Sindrom Down au intrat primii în sărbătoare, iar exemplul lor a fost urmat de cei cu deficienţe locomotorii, indiferent de cărucior sau cârje, dar şi de cei cu boli terminale. Clovnii le-au adus zâmbetul pe faţă tuturor participanţilor. Aceştia au avut ocazia să vizioneze un film la unul dintre filmele cinematografului, iar activităţile au continuat cu o scenetă, bowling și billiard şi s-au încheiat cu un prânz comun. La sediul asociaţiei a fost organizat de asemenea un prânz pentru bătrânii din Cihei. 820 de persoane asistate de Asociaţia Smiles şi alte organizaţii neguvernamentale au beneficiat de momentul aniversar.

Asociaţia Smiles oferă sprijin lunar pentru mai mult de 1400 de persoane, prin cele 18 proiecte pe care le derulează în judeţul Bihor. Asociaţia a înfiinţat centre comunitare, o casă de bătrâni, un complex comunitar şi oferă sprijin pentru familii, pentru şcolarizare, asistenţă pentru oamenii străzii, sprijin medical, precum şi alte numeroase activităţi în beneficiul celor defavorizaţi.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !