Asociaţia Vivere a prins viaţă

Asociaţia Vivere a prins viaţă
ORADEA – Asociaţia „Vivere”, cea care se va ocupa de viitorul grupului omonim, a fost lansată azi, conducerea acesteia prezentând proiectele şi realizările care au în centrul lor grupul vocal.

Deşi grupul vocal „Vivere” a luat fiinţă în anul 2001, asociaţia a prins viaţă de abia în luna octombrie a anului trecut.

„Principalul obiectiv al asociaţiei este de a sensibiliza autorităţile şi instituţiile publice, dar şi publicul, asupra actului artistic şi a activităţii grupului vocal «Vivere», care aduce lalolaltă atâţia copii cu talent deosebit”, a subliniat Ioan Popa Baciu, prim vice preşedinte al asociaţiei. Pentru aceasta se va încerca atragerea de sponsorizări şi sprijin financiar din partea orădenilor şi prin depunerea de proiecte pentru finanţarea activităţilor grupului.

Invitaţie la San Remo

Primul proiect major în care se va implica asociaţia este asigurarea condiţiilor pentru participarea grupului la Festivalul Internaţional al Educaţiei, Global Education Festival, de la San Remo, care va avea loc în perioada 7-12 mai. „La selecţia pentru San Remo am trimis trei piese, iar după am primit invitaţia de a participa la festival cu două piese ceea ce este neobişnuit, toate grupurile au la dispoziţie, în general, doar o singură melodie”, susţine Valetia Mişcuţia, preşedintele executiv al asociaţiei „Vivere”.

Până la acest moment grupul vocal „Vivere” a reuşit rezultate notabile, deşi activitatea sa a fost finaţată doar de părinţii copiilor care activează. Printre distincţiile câştigate de grup se numără Trofeele „Mamaia copiilor” şi „Delfinul de aur”, „Ursuleţul de aur”, locul II la „Il pulcinello d’oro”, locul II la Eurovision junior şi mai multe diplome de excelenţă la festivaluri naţionale şi internaţionale.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !