Asteaptã vizita dinamovistilor

În mod cert, CSM Oradea are parte de un program foarte dificil în primele etape ale Diviziei A. Baschetbalistii de la CSM Oradea primesc vizita vicecampioanei, Dinamo Bucuresti.

Dupã deplasãrile cu U Poli Carbochim Cluj-Napoca si BCM Arges Pitesti, baschetbalistii orãdeni primesc miercuri pe teren propriu vizita vicecampioanei nationale, Dinamo Bucuresti.


„Vom încerca sã facem un joc cât mai bun posibil, pentru cã nu este totuna cum pierzi. Sigur, nu putem sã ne gândim la victorie într-un meci cu Dinamo, cel putin deocamdatã. Dar vom încerca sã le punem cât mai multe probleme”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea, Kósa Zoltán. Referitor la meciul din etapa trecutã, de la Pitesti, tehnicianul orãdean apreciazã cã echipa sa putea obtine un rezultat bun. „Din pãcate, Nemanja si Bilbija au jucat mai slab decât am preconizat. Dacã cei doi prindeau o zi mai bunã, poate cã am fi putut emite pretentii în acea partidã.”


Directorul CSM Oradea, Petrut Drãgan, îsi doreste ca iubitorii baschetului sã vinã în numãr cât mai mare la meci. „Sperãm ca publicul sã fie alãturi de echipa noastrã, asa cum s-a întâmplat si la partida de handbal dintre CSM si Dinamo Bucuresti. Iubitorii baschetului vor avea ocazia sã vadã la lucru, alãturi de orãdeni, echipa vicecampioanã. Ca si la meciul de handbal, intrarea spectatorilor va fi liberã”, ne-a spus Petrut Drãgan.


Partida CSM Oradea – Dinamo are loc miercuri, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, cu începere de la ora 16:45.

Gavril Nutiu