Asteapta nominalizarile performerilor

În baza HCL nr. 127/31.01.2013 privind modificarea art. 11 și 12 din Regulamentul privind procedura și criteriile de selecție a sportivilor de performanță care beneficiază de programul de premiere și susținere a excelenței în sport „Campionii Viitorului” aprobat prin HCL nr.

86/2012, Consiliul Local al Municipiului Oradea solicită Instituțiilor Sportive ca până la data de 15 februarie 2013 să se prezinte la ghișeele pentru relații cu publicul din Piramidă (parter Primăria Oradea) cu o adresă în atenția Serviciului Buget din Primăria Oradea în care să comunice nominalizările sportivilor beneficiari în cadrul programului de premiere și susținere a excelenței în sport „Campionii Viitorului”.

Fact box

Documente necesare

Instituțiile Sportive vor trebui să anexeze acestei adrese următoarele documente:

– diplomele (xerox) care atestă rezultatele obținute în cadrul competițiilor sportive

-certificatul de naștere al sportivului (xerox)– beneficiar al finanțării pentru susținere materială (doar în cazul sportivilor care nu au împlinit vârsta 14 ani)

– cartea de identitate a sportivului (xerox) beneficiar al finanțării pentru susținere materială (doar în cazul sportivilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani)

– buletinul/cartea de identitate a reprezentantului legal (xerox)

– în cazul în care sportivul are ca reprezentant legal un tutore, acesta va prezenta hotărârea judecătorească/act notarial prin care este numit (xerox)

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !