Aşteaptă ofertanţi pentru Parcul Industrial

1Comentariu
Aşteaptă ofertanţi pentru Parcul Industrial
Municipalitatea scoate la licitaţie alte trei parcele de teren din Parcul Industrial de pe Şoseaua Borşului.

Societatea ce administrează parcul Primăriei de pe Borşului, SC Eurobusiness Parc Oradea SRL, anunţă organizarea unei noi licitaţii publice deschise „cu depuneri succesive de oferte pe parcursul anului 2010 în vederea concesionării unor parcele de teren situate în loturile 2, 3 şi 4 din perimetrulParcului Industrial EUROBUSINESS ORADEA, localizat în Municipiul Oradea, pe Calea Borşului”. Parcelele scoase la licitaţie sunt situate în zona de nord-est a parcului industrial, în apropierea fostului supermarket PIC.

Conform Biroului de Presă al Primăriei, destinaţia parcelelor este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând de la data semnării contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 euro/mp/25 de ani, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este conform Caietului de sarcini.
Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul Municipiului Oradea www.oradea.ro, secţiunea “Parcul IndustrialEurobusiness Oradea”, fişierul “Licitaţie parcele”.

Aşteaptă oferte

Depunerea ofertelor se va face în cursul anului 2010, conform Calendarului Licitaţiei, până la epuizarea parcelelor, între orele 8.00 – 15.00, la sediul SC EUROBUSINESS PARC ORADEA SRL, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, etaj I, camera 134.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor în ziua imediat următoare datei limită de depunere a ofertelor conform Calendarului Licitaţiei, ora 11 la sediul Primăriei municipiului Oradea, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, Sala Mică.
Relaţii suplimentare se pot obține la sediul SC EUROBUSINESS PARC ORADEA SRL, telefon 0259/408821, sau la adresa de email delia.ungur@oradea.ro, persoană de contact Delia Ungur.

Călin Corpaş

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor