Aşteaptă peţitori pentru Parc

4Comentarii
ORADEA – SC Eurobusiness Parc Oradea SRL, societatea înfiinţată de Primărie pentru a administra Parcul Industrial pe care primarul Ilie Bolojan îl doreşte pe Şoseaua Borşului, anunţă organizarea unei licitaţii deschise „în vederea concesionării a 20 de parcele de teren situate în loturile 1, 2 şi 3 din perimetrul Parcului Industrial EUROBUSINESS ORADEA, localizat în municipiului Oradea, pe Calea Borşului.

Parcelele scoase la licitaţie sunt situate în zona de N-E a parcului industrial, în apropierea Supermarket PIC”.

Potrivit comunicatului remis de Biroul de Presă a Primăriei Oradea, destinaţia parcelelor vizate este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând de la data semnării contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 euro/mp/25 de ani, fără TVA.

Documentaţia pentru licitație este disponibilă pe site-ul municipiului Oradea, www.oradea.ro, secţiunea  „Parcul Industrial Eurobusiness Oradea”, fişierul „Licitaţie parcele”.

Ofertele vor putea fi depuse în perioada 14 august – 11 septembrie 2009, între orele 8.00 – 15.00, la sediul SC Eurobusiness Parc SRL, situat în Oradea, Piaţa Unirii, nr.1 – 3, etaj I, camera 134.

„Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor în data de 14 septembrie 2009, ora 11:00 la sediul Primăriei municipiului Oradea, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, Sala Mică. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul S.C. EUROBUSINESS PARC ORADEA SRL, telefon 0259/408821, sau la adresa de email delia.ungur@oradea.ro, persoană de contact Delia Ungur”, arată municipalitatea orădeană.

Orădeni şi spanioli

Primăria a început deja lucrările de amenajare a infrastructurii Parcului Industrial, unde sunt aşteptaţi investitorii interesaţi, ce vor beneficia de o serie de avantaje şi scutiri din partea Primăriei, o dată cu mutarea în Parcul Industrial. O serie de firme Oradea şi-au exprimat în ultima perioadă interesul pentru a-şi muta activitatea în Parcul Industrial. Reprezentanţii companiilor Perind, Aura şi Congips au înaintat deja scrisori de intenţie administraţiei Parcului.
Potrivit surselor noastre, pe lângă firmele orădene cărora viitorul Parc le face cu ochiul, mai mulţi investitori spanioli şi-au manifestat, la rândul lor, interesul pentru Parcul Industrial orădean.

Impulsionarea industriei pentru firme Oradea a fost unul dintre angajamentele asumate de primarul Ilie Bolojan în campania electorală. În această direcţie, anul trecut edilul-şef al Oradiei a reuşit să aducă în proprietatea municipiului 121,3 hectare pe Şoseaua Borşului, prin Hotărâre de Guvern, aprobată ulterior, în acest an, de Parlament.

Călin Corpaş4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor