Aşteptat de publicul mărunţel

Aşteptat de publicul mărunţel
ORADEA – Promisiunile vag formulate de edili cu privire la o posibilă descindere a lui Moş Crăciun din înaltul cerului au rămas fără acoperire. Nici paraşuta şi nici avionul nu au servit de sanie moşului ce a venit la copiii orădeni.

Conform unei tradiţii vechi de câţiva ani buni, moşul cu barbă albă şi pelerină roşie a venit cu trenul. Aşa se face că dis-de-dimineaţă, în duminica Crăciunului, micuţii însoţiţi de părinţi au invadat peronul din faţa clădirii gării, în aşteptarea întâlnirii cu Moşul şi cu speranţa că cuminţenia din acest an le va fi răsplătită cu daruri.
După sosirea în Oradea, Moşul a pornit prin oraş spre alte câteva locaţii unde şi-a dat întâlnire cu copiii.

Din păcate, pe ruta sa, Calea Republicii – Bdul Magheru – Parcul Traian – str. Iosif Vulcan – scena de pe Corso – Primărie – Parcul Bălcescu, nu a fost primit de un public la fel de numeros, chiar dacă sacul i-a fost mereu doldora de daruri.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase