Asteptati la Bursa locurilor de munca

3Comentarii
Asteptati la Bursa locurilor de munca
Bihorenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi vineri 19 aprilie la Bursa Generală a locurilor de muncă.

Evenimentul, organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, între orele 9,00 – 13,00.

„Ţin să mulţumesc conducerii Casei de Cultură a Sindicatelor, partenerii noştrii la acest eveniment”, a precizat Dorel Drăghici, directorul AJOFM Bihor.

Până în prezent şi-au confirmat prezenţa la Bursă 31 de angajatori care oferă spre ocupare aproape 400 de locuri de muncă. SC Turism Felix ofere spre exemplu 61 de locuri de muncă pentru bar, restaurant dar şi pentru îngrijitori spaţii hoteliere. Faist Mecatronic scoate la „bătaie”36 de locuri de muncă iar Celestica 37. „Spre deosebire de anii precedenţi acum angajatorii oferă până în prezent 98 de slujbe persoanelor cu studii superioare. Din această categorie la mare căutare rămân inginerii de diferite specializări, programatorii, consilierii financieri etc”, a precizat şeful AJOFM Bihor. Conform angajatorii care dispun de locuri de munca vacante pot să-şi confirme participarea la adresa de e-mail:ajofm@bh.anofm.ro; fax: 0259-435802 sau la sediul agenţiei din Oradea până mâine.

Proiect

În baza unui proiect naţional intitulat „Fii informat” participanţii la bursă vor putea afla mai multe informaţii privind legislaţia în vigoare dar şi informaţii privind piaţa muncii.

Acest proiect este derulat în parteneriat cu Asociaţia Hispano-Română din Castilla-La mancha şi are ca obiectiv creşterea calităţii , eficienţei şi gradului de vizibilitate a serviciilor SPO în rândul clienţilor sau a potenţialilor clienţi. În acest scop, în prezent se desfăşoară o campanie de informare „Mai informat, mai multe şanse!” în România şi în Spania. Astfel, vor fi distribuite materiale informative referitoare la serviciile oferite de SPO, accesul lucrătorilor pe piaţa muncii din UE, riscurile muncii nereglementate, indemnizaţia de şomaj, formulare europene, drepturile şi obligaţiile lucrătorilor de pe piaţa muncii dun UE.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor