Așteptați să-și ridice biletele de tratament

De Simona Drimbău
Așteptați să-și ridice biletele de tratament
Începând de vineri, se pot ridica biletele de tratament. Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 406 bilete de tratament pentru seria 9.

Stațiunile pentru care sunt destinate biletele de tratament sunt: Sovata, Herculane, Călimănești, Buziaș, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sărat, 1 Mai, Moneasa, Neptun, Olănești, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Slănic-Prahova, Techirghiol, Tinca, Turda, Tușnad, Vatra Dornei, Căciulata, Venus.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, până în data de 18 iunie, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 19 iunie, ora 8:00.

Conform reprezentanților Casei de Pensii Bihor, biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii mai 2018, în original, sau – după caz – adeverință eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare repartiției, precum și biletul de trimitere formular cu regim special, de la medicul de familie sau de specialitate (copie și original).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !