Astral a lansat Astral TeleFix

Astral a lansat Astral TeleFix
Astral Telecom si-a lansat joi, 29 septembrie, la Oradea serviciile de telefonie fixã Astral TeleFix. Lansarea a avut loc la Hotel Continental, în cadrul unei întâlniri cu principalii clienti, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai mass-media.


În contextul dezvoltarii rapide a tehnologiei digitale, comunicatiile pe suport IP au cunoscut în ultimii doi ani o dezvoltare rapida. În acest timp, compania Astral a reusit sa impuna pe piata serviciilor de comunicatii electronice integrate produse si servicii care contribuie semnificativ la reducerea costului comunicatiilor pe anumite segmente de piata.

Tema principala a întâlnirii a reprezentat-o impactul implementarii tehnologiilor digitale performante, a efectului pe care acestea îl au asupra pretului serviciilor de telefonie fixa alternativa si asupra dezvoltarii afacerilor la nivel local si regional.


„Evenimentul are ca prim obiectiv lansarea oficiala a acestui serviciu si îmbunatatirea relatiilor de colaborare între Compania Astral si principalii sai parteneri de afaceri”, a declarat Aurelian Mateas, manager Astral Oradea.

Dan Birta