Atac „la centura” Oradiei

24Comentarii
Atac „la centura” Oradiei
ORADEA – Candidatul la deputăţie pentru Colegiul nr. 9, Oradea Est, Octavian Bot şi ex-viceprimarul oraşului Oradea, Mihai Groza, candidat la Colegiul nr. 4 pentru Senat, nu au scăpat ocazia să profite de scăpările în coordonarea lucrărilor de reabilitare a şoselei de centură, Ovid Densusianu. Locuitorii din zona intersecţiei străzilor Meşteşugarilor şi Ovid Densusianu şi-au spus marti păsurile, în faţa presei şi a candidaţilor care reprezintă zona respectivă.

Oamenii sunt disperaţi că maşinile de mare tonaj care circulă prin zonă le stropesc casele, au fost nevoiţi să stea toată vara într-un miros de  nedescris ca urmare a lucrărilor de canalizare „interminabile”, că nu au spaţii pentru parcarea maşinilor, căi de acces spre propriile locuinţe, iar clădirile în care au investit ani de muncă, au acum crăpături în urma lucrărilor de reabilitare a şoselei de centură.

 

„Ni s-a spus înainte de începerea lucrărilor că vom fi despăgubiţi, urmând să ne fie suportate lucrările de reparare a avariilor dar răspunsul primit de la Primărie a fost doar că aceasta nici măcar nu a participat la licitaţia desfăşurată pentru execuţia lucrărilor. În plus, viceprimarul Carp, care de altfel ne vorbeşte vulgar şi m-a ameninţat că dacă voi ieşi în stradă să îmi spun nemulţumirile, va face tot posibilul să fiu arestată. Am ajuns bătaia de joc a autorităţilor locale”, a spus una dintre localnice, Maria Raţ. Mihai Groza a ţinut să precizeze că ar fi trebuit aisgurate în primul rând căile de acces spre locuinţele oamenilor. La conferinţa de presă desfăşurată ulterior, întrebat ce ar face în mod concret pentru soluţionarea situaţiei disperate a oamenilor din zonă, Octavian Bot s-a scuzat în faţa presei, motivând că nu a iniţiat el lucrările, adăugând însă că ar propune în cazul în care ar fi ales, în dezbaterile parlamentare, anumite soluţii, fără să precizeze care anume. „Este inadmisibil ca aceşti oameni să fie lăsaţi să se descurce singuri, după ce au fost condamnaţi la izolare. Oamenii aceştia nu pot face apel la nici o lege, întrucât e vorba de o lacună legislativă. Ca atare în primul rând aş iniţia un proiect legislativ care să oblige, în situaţii de acest gen, coordonatorul lucrărilor să suporte lucrările de reparare a unor eventuale avarii produse în timpul execuţiei unor lucrări”, a precizat Octavian Bot.

Malina Pop

Valentin Teuca24Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor