Atac la preşedinte

Atac la preşedinte
ORADEA – Capul justiţiei bihorene este ţinta unui atac fără precedent. Preşedintele Curţii de Apel Oradea, Gheorghe Groza (foto) urmează a fi reclamat la CSM şi la Parchetul Curţii de Apel Oradea. Mai mult, managerul Adeplast promite că va susţine financiar orice demers de demascare a eventualelor ilegalităţi girate de şeful CAO. Parchet Suprem [.doc – 49KB] Plangere CSM [.doc – 41KB] Groza [.pdf – 2.0MB]

Managerul Adeplast susţine demersul penal al unei angajate care se consideră nedreptăţită flagrant în procesul pe care îl are cu societatea Chimprestor SA. Cristina Paveliuc a semnat două plângeri pe care urmează să le înregistreze la Consiliul Superior al Magistraturii şi la Parchetul Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Reclamaţiile îl vizează pe capul justiţiei bihorene, adică pe chiar preşedintele Curţii de Apel Oradea, Gheorghe Groza. În esenţă, se acuză antedatarea unei şedinţe din proces şi relaţia de prietenie dintre preşedintele Gheorghe Groza şi actualul avocat al SC Chimprestor, Teodor Ţenţ.

În plus, reclamanta mai observă că dosarul era de competenţa Tribunalului Bihor şi nu a Curţii de Apel Oradea iar cauţiunea nu a fost depusă la termen.

O neregulă gravă ar fi şi judecarea cu două zile înainte de termenul stabilit aleator, computerizat, pe 28 iunie.

Dar iată şi mesajul pe care doreşte să-l facă public Marcel Bărbuţ, managerul Adeplast, una din cele mai puternice firme de profil din ţară.

„Cele două adrese au fost trimise prin poştă către CSM şi Parchetul Înalţii Curţi de Casaţie şi Justiţie

O casă de avocatură va depune marţi aceleasi acte direct la cele două instituţii. Este îngrozitor ca o persoană cu asemenea funcţie să calce în picioare legea. Ar trebui să ne fie teamă că mâine un asemenea om poate fără temei legal dispune să fie cineva arestat, să se închidă un ziar sau o revistă, o firmă sau altceva. Cum poate un om cu o asemenea pregătire să aibă termen de judecată 28 iunie 2007 şi să încheie procesul în care nu are nici un temei legal în data de 26 iunie 2007 ?? Cum poate să nu se abţină judecătorul Groza Gheorghe să judece un caz în care Teodor Ţenţ fostul lui coleg de complet şi în continuare coleg de ….??

Nouă ne pasă, vom lua atitudine şi vom susţine orice om nedreptăţit de judecătorii din Bihor. Şi dorim ca la telefonul :0744-607-622 sau pe E-Mailul marcelbarbut@adeplast.ro să ni se comunice toate neregularităţile făcute de domnul Preşedinte Groza Gheorghe, şi eu, pe banii mei, voi face toate demersurile necesare (conferinţe de presă, avocaţi pentru plângeri penale) pentru ca acest om să nu mai fie un pericol public pentru cetăţeni. Va mulţumim dacă sunteţi alături de dreptate.”, cu deosebită stimă, Marcel Bărbuţ

general manager al MULTISTAR PROD srl (ADEPLAST)

 

Adeplast, acuzat de „şpagă”

De notat că vehemenţa managerului Marcel Bărbuţ faţă de preşedintele CAO, Gheorghe Groza poate fi alimentată şi de acuzaţiile de dare de mită formulate împotriva sa de procurorii DNA într-un dosar care implică tot firma Chimprestor SA (fostă componentă a fabricii Sinteza).

Pe scurt, Marcel Bărbuţ a fost acuzat că a dat 100.000 de euro mită pentru a putea cumpăra de la SC Chimprestor spaţiile pe care le avea în chirie de ani de zile.

  • Mită Adeplast la Chimprestor?

    Cristian Horgos  • 0Comentarii

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase