Atelier de planificare familială

Atelier de planificare familială
DEVA – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara în colaborare cu Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală Timişoara desfăşoară în zilele de 24, 25 noiembrie 2007, un atelier de planificare familială.

El este destinat formării a 25 de angajaţi de profesie asistenţi medicali, asistenţi sociali, psihologi, educatori care lucrează în unităţile de protecţie socială din Valea Jiului.

 

Atelierul se va desfăşura la Centrul de zi “Sufleţel” Petroşani, câte 8 ore pe zi , costurile fiind suportate de către Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală Timişoara. Acţiunea este a treia derulată în judeţul Hunedoara, iar scopul acestor module este de a pregăti profesional personalul de specialitate care lucrează în domeniul asistenţei sociale, astfel încât să fie mai bine informaţi în vederea prevenirii bolilor cu transmitere sexuală precum şi în educaţia pentru sănătatea reproducerii.

 

La terminarea cursului, personalul instruit va avea abilităţi de consiliere pe probleme de sexualitate, prevenirea sarcinilor nedorite, contracepţie şi alte probleme specifice tinerilor aflaţi în îngrijirea şi răspunderea serviciilor de protecţie a copilului.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase