Ateliere de creație cu tematică pascală

De Crina Dobocan
Ateliere de creație cu tematică pascală
La activitate au luat parte în jur de 200 de copii din peste 10 unități de învățământ din Oradea și din județ.

La Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea a avut loc vineri, 3 aprilie, festivitatea de premiere a elevilor participanți la a X-a ediție a expoziției-concurs ,,Patimile și Învierea Domnului”. Premiile au fost acordate în cadrul secţiunilor de ouă încondeiate şi broderii; icoane pictate pe lemn, pe sticlă şi în tehnica metalo-plastiei şi desene cu tematică pascală – şi pe cicluri de vârstă. Elevii participanți au fost răsplătiţi cu diplome şi cu icoane. Cu această ocazie, au fost premiați și participanții cu lucrări la expoziția – concurs ,,Nașterea Domnului – popas duhovnicesc”.

La activitate au participat în jur de 200 de elevi de la peste 10 unități de învățământ din Oradea și din județ. Însoțiți de cadre didactice, elevii au luat pare la atelierele de creație cu tematică pascală (pictură – icoane pe sticlă, pe lemn, pe piatră, desene, lucrări în tehnica origami, quilling, a vitraliului și a șervețelului, încondeiat ouă).

Evenimentul a fost precedat de două momente artistice susținute de elevi de la Liceul Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu” și de la Ansamblul Artistic ,,Florile Bihorului” al Palatului Copiilor și Elevilor Oradea care au interpretat piese pascale.

Activitatea a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei, Asociația Părinți pentru Ora de Religie Bihor și Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !