Atelierul de mestesuguri

Atelierul de mestesuguri
Bihorenii pot participa la cursuri de formare în țesătorie manuală, artizanat textil și antreprenoriat.

Dar şi de consiliere și sprijin în demararea unei afaceri meșteșugărești. Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, anunţă că în luna septembrie a acestui an, Fundația World Vision România, Asociația pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale ASDR Dezmir și Ascendo S.R.L vor lansa proiectul ,,Atelierul de mestesuguri”, program integrat de calificare, dezvoltare a competențelor antreprenoriale, suport și consiliere a resurselor umane, pentru dezvoltarea meșteșugurilor tradiționale din mediul rural.

Programul cofinanțat de Fondul Social European prin POSDRU, Axa Prioritară 5.2, oferă gratuit cursuri de formare în țesătorie manuală, artizanat textil și antreprenoriat; consiliere și sprijin în demararea unei afaceri meșteșugărești pentru minim 20 de persoane domiciliate în mediul rural din județul Bihor. Beneficiarii vor fi șomerii, persoanele casnice sau care își caută un loc de muncă, cei care practică agricultura în gospodărie pentru consum propriu și meșteșugarii. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze pe cei care pot oferi relaţii, până la data de 20 august 2012, pentru întocmirea listei de participare, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Piaţa 1 Decembrie nr.12, sau telefon/fax 0259/413.922 mobil 0731.001.374 Mureșan Felician Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !