Atenţie la Angela!

Mai mulţi orădeni s-au prezentat, săptămâna trecută, la juriştii Primăriei nedumeriţi din cauza unor adrese care se refereau la drepturile lor de a revendica retrocedarea de terenuri. Acestea au conţinutul: „Vă rog să ne contactaţi în legătură cu revendicările solicitate de d-voastră către Primăria municipiului Oradea, privitor la Legea 10. Cu stimă, d-na Angela, telefon 0754/661855, 0752/697516”.

„Au fost cam 10 poate 15 persoane care spun că au primit aceeaşi adresă. Presupun că este vorba despre înstrăinarea unor drepturi liligioasă, fapt care se practică. Cred că este o firmă sau o persoană care a introdus fluturaşi în cutiile poştale ale acestor persoane”, spune Eugenia Borbei, şefa juriştilor din Primărie.

„Ţinând cont de faptul că toţi aceşti petenţi sunt titulari ai unor dosare administrative soluţionate prin emiterea unei Dispoziţii a Primarului, prin care li se stabilea calitatea de persoane îndreptăţite la a primi despagubiri, Municipalitatea aduce la cunoştinţa celor în cauză că Primăria nu are nicio legătură cu aceste adrese. Drept urmare, acestea nu au fost expediate de angajaţi ai Primăriei”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

C.Gh.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !