Atenţie la cota de lapte

Atenţie la cota de lapte
HUNEDOARA – Deşi data-limită de depunere a declaraţiilor privind cota de lapte a trecut, doar o parte din cei aproximativ 15.000 de fermieri hunedoreni au depus aceste declaraţii la Biroul Judeţean Hunedoara al Departamentului de Administrare a Cotei de Lapte.

Această declaraţie se completează în baza „Caietului Fermierului” existent la fiecare producător de lapte şi deţinător de cotă. Dacă deţinătorul unei astfel de cote a realizat 70 la sută din cantitatea de lapte menţionată în cotă, atunci din oficiu el rămâne cu acea cotă de lapte şi în anul următor. În cazul producătorilor care nu au realizat 70 la sută din cota de lapte stabilită, atunci tot din oficiu li se stabileşte o nouă cotă, proporţională cu cantitatea de lapte predată la procesatori. De menţionat că acei producători care nu au predat nici o cantitate de lapte din cea stabilită pierd această cotă. „Încă mai aşteptăm declaraţii privind cota de lapte de la fermierii hunedoreni. Cele care vor veni prin poştă, cu data poştei de 14 mai, sunt considerate ca sosite în timp util. Fermierii care întârzie cu aceste declaraţii riscă penalităţi”, a declarat Roman Farca director APIA.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !