Atenţie la lozurile în plic false!

1Comentariu
Atenţie la lozurile în plic false!
În ultima vreme, Loteria Română a primit mai multe sesizări cu privire la încercarea de înşelăciune cu produse de tip „loz în plic”.

În acest sens, Loteria atrage atenţia jucătorilor săi să fie extrem de vigilenţi şi atenţi la mai multe aspecte. „În prezent, în portofoliul de produse al Loteriei Române, la categoria loz în plic, toate seriile cuprind în scara de câştiguri exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii”, se spune în comunicatul Loteriei.

Vânzarea lozurilor se face prin reţeaua de vânzare a Loteriei Romane, prin punctele şi persoanele autorizate de Loteria Română, la fel şi plata câştigurilor.

Loteria Română recomandă tuturor jucătorilor săi să nu achiziţioneze produse loteristice decât din agenţiile loto şi punctele de vânzare autorizate. Să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse aparţinând Loteriei Române, în afara cadrului legal.

Loteria Română mai atrage atenţia asupra faptului că vor fi traşi la răspundere potrivit legii cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizaţi de companie.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor