Atenție, otravă în parcuri și spații publice! Lucrări de deratizare în Oradea

8Comentarii
Atenție, otravă în parcuri și spații publice! Lucrări de deratizare în Oradea
Timp de două zile se vor efectua lucrări de deratizare la Oradea.

Primăria Oradea transmite că săptămâna viitoare, marți, 27.11.28. și miercuri, 28.11.2018 se execută lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea” la zonele publice și spațiile verzi din Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatic, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).

În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT” care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul AGRORAT BLOCK, care are ca substanță activă BRODIFACOUM.

Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale care vor conține 40 grame de momeală.

Grijă la animale!

Reprezentanții Primăriei atrag atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se va solicita imediat sfatul medicului.

Prestatorul licențiat pentru a efectua aceste lucrări la Oradea este SC Coral Impex SRL, conform Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecție, dezinfecție a municipiului Oradea, cu nr.197463/23.06.2017.

Altă atenționare a Primăriei face referire lao posibilă amânare a lucrării dacă timpul va fi nefavorabil.

Taguri: ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor