Atenţie! Policlinica e în mutare

4Comentarii
Noul sediu al Policlinicii
Noul sediu al Policlinicii
De luni, bihorenii care vor la Policlinica Mare sunt sfătuiţi să dea telefon înainte să plece de acasă. Video   Forum

Oradea (O.Ş.) – Cu toate că pe ultima sută de metri chiar şi managerul Emil Muţ Popovici a declarat că „e o mişcare” nu tocmai ideală, Policlinica nr. 1 (Mare) a început să fie „mutată” de pe str. Republicii nr. 37 pe str. Louis Pasteur (în fosta secţie de dermatologie, după Staţionarul II).

Managerul Popovici a informat că, de luni, persoanele care vor să apeleze la serviciile medicale de alergologie trebuie să se deplaseze în noua locaţie a policlinicii, pe str. Louis Pasteur. La fel, de luni, persoanele cu diabet sunt rugate să nu mai urce două etaje în clădirea de pe str. Republicii nr. 37 ci să meargă la noul sediu al Policlinicii, pe str. Louis Pasteur, unde s-au mutat toate cabinetele doctorilor specialişti.

Pacienţii care doresc servicii medicale la cabinete de „interne” pot şi ei să se adreseze tot la noul sediu.
De marţi, urmează ca şi alte cabinete (medicina muncii, ORL, celelalte cabinete de interne, oftalmologia) vor fi mutate în noua locaţie a policlinicii.

Cer îngăduinţă

Ultimele două specialităţi medicale ce se vor muta din vechiul în noul sediu al policlinicii sunt chirurgia şi radiologia. Vineri, în vechiul sediu al policlinicii, serviciul de radiologie de la policlinică nu avea muşterii deşi este pentru prima oară în ultimii ani când CAS Bihor a alocat un buget lunar mai mare decât la alte firme private. Angajaţii de la radiologie se tem că acum sunt bani pentru efectuarea gratuită de filme radiologice dar nu pot fi cheltuiţi fiindcă, din cauza mutării, sunt prea puţini pacienţi.

Mutarea ambulatoriului de pe str. Republicii pe str Louis Pasteur va aduce niscaiva economii, dat fiind faptul că vechiul sediu producea pierderi uriaşe lunare din cauza regiei şi pentru că se plătea chirie pe spaţiul unde lucra personalul TESA. Totuşi, mutarea policlinicii este un pas intermediar şi costisitor dacă ţinem cont că ambulatoriul integrat trebuie mutat în clădirea Staţionarului I al Spitalului Judeţean Oradea, de pe str. Gheorghe Doja, pentru ca bolnavii să nu mai fie plimbaţi pentru analize sau control de la spital la policlinică.

Cei care doresc să afle dacă un anume cabinet s-a mutat sau nu sau sunt nemulţumiţi, sunt rugaţi să sune la tel. 0259.434406 sau fax. 0259.417169.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor