Atentie, RATT anunta devierea circulatiei de 1 Decembrie

De A. Strugariu
Traseele mai multor tramvaie şi autobuze vor fi deviate în dimineaţa zilei de sâmbătă
Traseele mai multor tramvaie şi autobuze vor fi deviate în dimineaţa zilei de sâmbătă
Parada militară organizată de Ziua Naţională a României va da peste cap circulaţia mijloacelor de transport în comun la Timişoara. Traseele mai multor tramvaie şi autobuze vor fi deviate în dimineaţa zilei de sâmbătă pentru a putea fi organizate festivităţile de 1 Decembrie în faţa Palatului Administrativ, pe bulevardul Revoluţiei.

Devierea mijloacelor de transport în comun va avea loc sâmbătă în intervalul orar 8.30-12.30, anunţă reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT).

„Tramvaiele care circulă pe liniile 1 şi 2 vor vira la dreapta în Piaţa Maria şi vor înainta spre Piaţa Bălcescu, nu spre centrul oraşului. Pe ambele linii, tramvaiele vor circula pe la Banatul şi vor întoarce la Gara de Est. Pe tronsonul Gara de Est – UMT – Piaţa Traian vor circula autobuze în ambele sensuri. Tramvaiele de pe liniile 4 şi 5, care vin de la Balta Verde, nu vor mai înainta prin Piaţa 700 spre Prefectură, ci vor vira la dreapta spre Catedrală, ambele având capăt de linie la AEM. Tramvaiele care circulă pe linia 6 vor avea capăt de linie la Gara de Est şi nu vor mai înainta din Piaţa Traian spre Prefectură, acestea urmând să se îndrepte spre Banatul”,precizează şefa Biroului Relaţii Publice din cadrul RATT, Silvia Oprea.

Totodată, în dimineaţa de 1 Decembrie, autobuzele de pe linia 40 vor întoarce la Bastion, nu la Poşta Mare, iar pe linia Expres 2, de la Iulius Mall, autobuzele vor circula spre Piaţa Timişoara 700 – Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” – Catedrala Mitropolitană – Bulevardul Vasile Pârvan – Complexul Studenţesc, după care vor intra pe traseul obişnuit.

Mijloacele de transport public vor circula, sâmbătă, pe toate liniile RATT, după programul de duminică.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !