„Atenţii” de Sărbători pentru veterani

1Comentariu
„Atenţii” de Sărbători pentru veterani
ORADEA – Elevii Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” au donat luni Asociaţiei Veteranilor de Război din Oradea pachete cu alimente în valoare de peste 25 milioane de lei vechi.

Acţiunea este parte a unui program desfăşurat pe tot parcursul anului. Prin intermediul acestui program, din banii obţinuţi în urma donării de sânge, frontieriştii au oferit ajutoare mai multor centre de minori şi familiilor defavorizate. „Am cumpărat alimente de bază pe care le vom oferi unui număr de 50 de veterani de război sau familiilor acestora, conştienţi fiind de situaţia grea în care se află aceştia în prag de Sărbători”, a declarat comisarul Marius Cura, şef sector formare elevi.

Veteranii au aşteptat la rând să primească fiecare câte un pachet care conţinea ulei, conserve, zahăr şi băuturi răcoritoare. „Este un lucru minunat că există cineva care se gândeşte şi la noi, mai ales că după Revoluţie nu ne-a oferit nimeni nici măcar o portocală”, s-a confesat Veturia Popa, văduva unui veteran. Gestul tinerilor frontierişti a fost salutat de către toţi bătrânii prezenţi, care au mai primit ajutoare din partea agenţilor şi în primăvara acestui an şi care şi-au reamintit cu melancolie momentele în care purtau şi ei uniformă. Acţiunile celor de la Şcoala „Avram Iancu” nu se vor opri aici, urmând ca săptămâna aceasta să mai facă cadouri persoanelor nevăzătoare.

Sergiu Briceag1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor