Atletico a câştigat Cupa Campionii copiilor

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
Atletico a câştigat Cupa Campionii copiilor
CSM Oradea a ocupat locul 2, după o finală dramatică decisă la penalty-uri.

Sâmbătă şi duminică terenul central al Stadionului Iuliu Bodola a găzduit meciurile turneului dotat cu Cupa Campionii copiilor. Competiţie organizată în condiţii excelente de CSM Oradea şi Fundaţia “Mihai Neşu” pentru copii născuţi în anul 2005. S-au întrecut în cele două zile CSM Oradea, Vitorul Ştei, Viitorul Marghita, Phoenix Diosig, Şcoala de fotbal “Liviu Antal” Cluj, Cetate Deva, Oaşul Negreşti şi Atletico de Madrid – filiala Timişoara.

Orădenii de la CSM, pregătiţi de antrenorul Lucian Ciocan, au câştigat lejer grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte şi golaveraj 19-2. Acelaşi lucru s-a întâmplat în grupa cealaltă cu Atletico de Madrid Timişoara, care a câştigat toate confruntările.

Cele două echipe s-au impus cu 3-0 în semifinale, astfel că s-au duelat pentru locul 1. Finala desfăşurată duminică a avut un nivel ridicat, iar ambele echipe s-au succedat la conducere. În timpul regulamentar scorul a fost 2-2, iar pentru desemnarea învingătoarei s-a recurs la lovituri de departajare. Timişorenii cu rădăcini la Madrid au avut nervii mai tari şi a câştigat „loteria” cu 2-1. Pe locul 3 s-a clasat Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” a ocupat locul 3, după ce s-a impus, tot la penalty-uri, cu 3-1 (1-1), în faţa echipei CNS Cetate Deva.

Organizatorii au oferit şi premii specuale: golgeterul turneului: Răzvan Sotiuţ (CSM Oradea) – 10 goluri; cel mai bun jucător: Sebastian Cucu (CSM Oradea); cel mai tehnic jucător: Emanuel Morar (Oaşul Negreşti); cel mai bun portar: Alessandro Lăpădat (Atletico); premiul pentru întreaga activitate fotbalistică: Emeric Ienei; cel mai fidel spectator: Delczeg Bela; antrenorul din tribună: prof. Ioan Naom; jucator emblematic: Kulcsar Sandor. Echipele au primit diplome şi medalii, iar primele trei clasate su fost răsplătite şi cu frumoase trofee. Festivitatea de premiere a fost efectuată de antrenori de la CSM Oradea, Florin Farcaş, Lucian Ciocan, Gheorghe Silaghi, Claudiu Mutu sau Sorin Pop, dar şi de copiii Caius, Iasmina şi Maria.

Cei prezenţi la turneu au putut face donaţii în urnele amplasate la intrarea în stadion, iar în baza acestui gest au beneficiat de un bilet la o tombolă cu care s-au câştigat două biciclete, una pentru adulţi şi alta pentru copii. Una a plecat la Alba Iulia, iar cealaltă la Cluj-Napoca. Fondurile rezultate cu prilejul acestei acţiuni au fost donate Fundaţiei “Mihai Neşu”.

„Turneul a fost unul reuşit din toate punctele de vedere. Mulţumim conducerii CSM Oradea şi tuturor celor care au fost implicaţi în organizare. Avem satisfacţia de a ne onora pentru ce facem pentru fotbalul orădean şi Fundaaţia Mihai Neşu”, ne-a declarat Florin Farcaş.

CUPA CAMPIONII COPIILOR

Rezultate înregistrate:

GRUPA A

CSM Oradea – Viitorul Ştei 6-0

Oaşul Negreşti – CNS Cetate Deva 3-3

Oaşul Negreşti – Viitorul Ştei 6-0

CSM Oradea – CNS Cetate Deva 3-1

CNS Cetate Deva – Viitorul Ştei 2-0

CSM Oradea – Oaşul Negreşti 10-1

 

CLASAMENT

  1. CSM Oradea 3 3 0 0 19 – 1 9
  2. Cetate Deva 3 1 1 0 6 – 6 4
  3. Oaşul Negreşti 3 1 1 0 10 – 13 4
  4. Viitorul Ştei 3 0 0 3 0 – 14 0

 

GRUPA B

Phoenix Diosig – Viitorul Marghita 2-1

Şcoala „Liviu Antal” – Atletico de Madrid Timişoara 2-8

Şcoala „Liviu Antal” – Viitorul Marghita 3-0

Atletico – Phoenix Diosig 5-1

Viitorul Marghita – Atletico 0-4

Phoenix Diosig – Şcoala Liviu Antal 0-1

 

CLASAMENT

  1. Atletico Timişoara 3 3 0 0 17 – 3 9
  2. Şcoala Liviu Antal 3 2 0 1 6 – 8 6
  3. Phoenix Diosig 3 1 0 2 3 – 7 3
  4. Viitorul Marghita 3 0 0 3 1 – 9 0

SEMIFINALE

Atletico Timişoara – Cetate Deva 3-0

CSM Oradea – Şcoala Liviu Antal 3-0

FINALA MARE

CSM Oradea – Atletico de Madrid Timişoara 3-4 (2-2), după lovituri de departajare

FINALA MICĂ

Şcoala „Liviu Antal” – Cetate Deva 3-1 (1-1), după lovituri de departajare

Locurile 5-6: Oaşul Negreşti – Viitorul Ştei 3-0

locurile 7-8: Vitorul Marghita – Phoenix Diosig 1-0.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !