Atmosfera magica cu Prietenii veseliei

Foto: prieteniiveseliei.ro
Foto: prieteniiveseliei.ro
Un grup de studenţi ne poartă în lumea basmului , dar şi a lui Disney. Au mai rămas doar câteva zile până la aniversarea piticului tău?Îţi doreşti o petrecere tematică de neuitat pentru ziua de naştere a celor dragi?

Prietenii Veseliei te scot din încurcătură. Ei îţi vin în ajutor cu multe surprize şi personaje de basm şi personaje Disney . Cei 10 animatori au deja o experienţă de peste 5 ani în bună dispoziţie.

Clovn cu şcoală

Clovnul Lulutza este absolventă a cursului de teatru realizat în colaborare cu „Das Wiener Kinder Theater”, Viena şi întreaga echipă a absolvit cursul de clovn, organizat de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea Animaţie. De la spectacole de magie, twisting (modelaj de baloane), face painting (picturi pe faţă), jocuri clasice şi jocuri de ei inventate, concursuri cu premii, întreceri, ghicitori, glume, pozne, farse de toate se bucură prichindeii care se întâlnesc cu Prietenii veseliei. Secretul lor: se străduie să ţină pasul cu lumea copilăriei. Astfel că, prichindeii pot să-şi pună oricând în gând dorinţa de a se întâlni cu prinţesa lor preferată, sa de ce nu cu Stephanie sau Sportacus, celebrele personaje de desen animat. Pot să viseze chiar la o întâlnire cu Minnie şi Miky. Trebuie doar să-şi dorească şi dorinţa le va fi îndeplintă de Prietenii veseliei.

Cei mici pot participa la petrecerile tematice, fiindcă animatorii se adaptează preferinţelor copiilor. Se nasc astfel Hawaii party sau, de ce nu, Petrecerea Piraţilor . Studenţii participă alături de copiii şi la ateliere de creaţie care au ca scop pentru dezvoltarea abilităţilor artistice.

Toţi animatorii sunt implicaţi şi în acţiuni de voluntariat, prilej cu care Prietenii veseliei consideră că acumulează experienţă, dar fac fericiţi şi nişte copii nevoiaşi. Eduard si Bianca sunt magicienii Prietenilor veseliei. Trucurile de magie doar de ei ştiute îi ţin pe copii cu sufletul la gură.

V.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !