Atribuţii pentru city-manager

Eduard Florea
Eduard Florea
Numit în funcţia de city-manager anul trecut, Eduard Florea va primi, de luna viitoare, şi atribuţii clare, în afară de proiectele punctuale care i-au fost puse în grijă.

Prin decizia primarului Ilie Bolojan, Florea va prelua în coordonare câteva dintre direcţiile şi serviciile subordonate acum edilului şef. Din aprilie, acesta va coordona Biroul de resurse umane, Serviciul de relaţii cu publicul – piramida, Direcţia monitorizare cheltuieli de funcţionare şi organizare evenimente – condusă de Mircea Oaie şi Biroul de achiziţii – condus de Ema Maghiar, devenind astfel, un fel de egal al celor doi viceprimari.

„Scopul este acela de a îmbunătăţi activitatea Primăriei, în special activitatea cu publicul, iar printre priorităţile acestei coordonări se numără: transparenţa rapoartelor şi contractelor încheiate de Primărie, transparenţa cheltuielilor, oferirea de servicii mai bune pentru cetăţăeni şi angajaţi, monitorizarea relaţiei cu publicul la instituţiile şi companiile din subordine precum şi la spitale, precum şi a indicatorilor de performanţă”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

„Mă voi concentra în primul rând pe standardizarea activităţii departamentelor aflate în coordonare şi pe implementarea unor soluţii inovative în relaţia cu cetăţenii, menite să reducă inclusiv termenele de eliberare a documentelor solicitate de către cetăţeni. De asemenea, exemple de bună guvernare oferite astăzi de Primăria Oradea, cum ar fi programarea on-line a vizitei la ghişeele de evidenţă a persoanelor pentru eliberarea cărţilor de identitate, trebuie popularizate în rândul tuturor cetăţenilor şi multiplicate prin aplicarea lor şi de către structurile subordonate”, a declarat Florea.

După această delegare, Bolojan mai păstrează în coordonare Direcţia Juridică şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !