Au acordat primele autografe

De Crina Dobocan
Au acordat primele autografe
Elevii clasei a IV-a B de la Şcoala „Nicolae Bălcescu” au debutat în lumea literelor.

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” din Oradea s-a umplut marți de versuri, creaţie, zâmbete şi culoare. Elevii din clasa a IV-a B de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălescu” din Oradea au debutat în lumea literelor cu volumul „Primăvară, bine ai venit”. Volumul, coordonat de prof. Stela Tăut, a fost lansat în prezenţa profesorilor, părinţilor şi apropiaţilor micuţilor scriitori.

Atmosfera de sărbătoare a fost umplută de o sesiune de autografe, închinate mamelor, dar şi inspectorului responsabil cu munca educativă – Daniela Sopota.

„În grădina clasei, 28 de flori îşi pregătesc petalele multicolore să se prindă în hora primăverii. Vor prinde simbolul purităţii şi iubirii pe pieptul celei mai iubite fiinţe de pe pământ – Mama. Volumul trebuia să apară şi să fie lansat în luna martie. Din motive obiective a văzut lumina tiparului doar acum. Mulţumesc pe aceasctă cale firmei Leon care a sprijinit acest demers al nostru”, a declarat prof. Stela Tăut.

Micuţii scriitori au fost felicitaţi de prof. Stela Tăut, dar şi de inspectorul Daniela Sopota. Cea din urmă a apreciat că volumul va rămâne peste timp ca un balsam al frumuseţii scrierii.

„Am cunoscut-o pe doamna Stela Tăut în urmă cu doi ani. Sunt uimită de cât de frumos reuşeşte ea să împletească activităţile de la clasă (încununate cu rezultate performante) cu cele extraşcolare, ale căror ecouri ajung în comunitate. Este un minunat om de şcoală şi un dascăl desăvârşit. Am descoperit în voi generaţie binecuvântată, şlefuită de acest OM, a cărui viitor are baze solide”, a spus inspectorul Daniela Sopota.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !