Au ars gazul de pomană

Au ars gazul de pomană
În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean al Tinerilor (CJT), consilierii au discutat proiectele de pe ordinea de zi a seniorilor din CJ. Deşi prezenţa a fost mai slabă, fiind de faţă doar 30 din cei 35 de consilieri, iar majoritatea celor prezenţi erau moleşiţi de căldură, şedinţa a fost statutară.

Tinerii consilieri au încercat să vadă care ar fi fost deciziile lor şi dacă acele proiecte sunt în beneficiul cetăţeanului sau nu. Deşi s-au plâns că nu au avut suficient timp pentru a analiza problemele şi nu cunosc istoria acestora, au încercat totuşi să le analizeze cât mai eficient.

Junii, ca seniorii

„Avem nişte materiale, dar nu le putem analiza, necunoscând problemele discutate anterior”, a afirmat pesedistul Horia Miara. Toate hotărârile au fost aprobate rapid de către comisiile tinerilor, până s-a ajuns la problema introducerii gazului în Bihor.

Aidoma seniorilor, care s-au împiedicat marţi vreo trei sferturi de oră pe acest subiect, joi gazul a stârnit controverse aprige şi discuţii ce au durat mai bine de o oră şi în CJT. Cei care au atacat proiectul şi firma care va introduce gazul (Amarad Arad) au fost cei din PSD, conduşi de Delia Ciurba, iar rolul avocatului apărării i-a aparţinut pedistului Nicolae Hoduţ.

Principalele nemulţumiri au fost legate de monopolul pe care îl va avea firma şi de modul de stabilire al preţului la gaze. În final, consilierii au ajuns la un acord şi proiectul a primit aprobarea CJT, după intervenţia preşedintelui de şedinţă, udemeristul Kiss Sandor-Elek.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !