Au cumparat ecograful din vanzarea Oualor gigant

3Comentarii
Ecograf pentru Maternitate din Campania Ouălor gigant
Ecograf pentru Maternitate din Campania Ouălor gigant
Cea de-a treia ediţie a Campaniei Ouăle Gigant, desfăşurată de Fundaţia Pro Valoare şi de Lotus Center şi-a atins scopul.

Ecograful performant pe care organizatorii şi-au propus să îl achiziţioneze pentru Maternitatea Oradea a fost în sfârşit achiziţionat, prin grija unor oameni cu suflet care au înţeles necesitatea lui.

Aparatul a sosit săptămâna trecută şi a fost deja instalat în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean.Costul ecografului s-a ridicat la 128.874 lei şi a fost achiziţionat cu ajutorul unor contribuabili, societăţi comerciale importante din Oradea, aceştia donând fiecare după posibilităţi anumite sume pentru ca semenii lor să aibă o viaţă mai bună. La licitaţia Ouălor Gigant, desfăşurată în luna aprilie, s-au strâns nu mai puţin de 114.000 lei, din care 32.000 lei, prin contribuţia personala a omului de afaceri Alexandru Mudura, Proprietarul Lotus Center. De menţionat este şi donaţia firmei Repcon, condusă de omul de afaceri Mircea Nistreanu, care a cumpărat cel mai scump ou participant la licitaţie, cel al firmei Dumexim, cu suma de 11.000 de lei. Diferenţa până la întregirea sumei necesară aparatului a fost asigurată de grupul de firme Lotus Center.

Anul acesta suma de 128.874 de lei, s-a datorat bunăvoinţei: Aba Ro, Adeplast , Bene International , Benvenuti, Bijuteriile Athena, Bizmart, Dumexim, Gheorghe Carp, Grup West Premium, Grupul de firme Liberty, Herald Com Impex, Hotel Ramada Oradea, Nutrientul Palota, Panea Florin, Popenergia, Proges, Repcon Construcţii, Romexa, Selina Grup precum şi Grupul de firme Lotus Center.

Pentru copii

Nu este prima iniţiativă de acest gen a Lotus Center şi a Fundaţiei Pro Valoare. În urmă cu 4 ani, tot la iniţiativa lor precum şi a Grupului West, prin proiectul “Copii pentru copii” a fost achiziţionat un aparat de respiraţie artificială pentru nou- născuţii din Maternitatea orădeană. Acum 3 ani, tot prin Campania “Ouăle Gigant” s-a strâns nu mai puţin de 80.000 de lei, bani care au fost donaţi Spitalului Municipal „Gavril Curteanu”, pentru renovarea unei parţi a secţiei de nou-născuţi, situată la etajul 9, iar în urmă cu un an, prin acelaşi proiect se strângea suma de 70.000 de lei, pentru dotarea cu mobilier a aceleaşi secţii din cadrul Spitalului de copii “Gavril Curteanu”.

Astfel acum încăperile în care cei mai mici dintre noi îşi petrec primele clipe de viaţă sunt mai luminoase şi mult mai vesele.În cadrul Campaniei Ouăle Gigant de anul acesta au fost confecţionate în total 15 ouă, acestea fiind expuse timp de câteva săptămâni pe holurile centrului comercial, de către artişti, instituţii publice sau personalităţi. Ouăle au fost confecţionate din diverse materiale, de la mătăsuri fine, până la voal, plastic sau materiale de construcţie. Pentru reuşita acestei campanii şi-au pus imaginaţia la bătaie Administraţia Bazinală de Ape Crişuri, Benvenuti, Bijuteria Athena, Compania de Apă, Dumexim, Gina Butiuc, Graziela Models & Elesilva Mobilă Nobilă, Herald Impex, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Jurnal Bihorean, Penitenciarul Oradea, Plaza Nufăru, Selina, Teatrul Regina Maria şi Top Sound.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor