Au desemnat Voluntarul Anului

Au desemnat Voluntarul Anului
Asociaţia Caritas Eparhial a premiat cei mai activi voluntari.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea (ACEO) a organizat, joi seara, în sala festivă a Liceului GrecoCatolic din Oradea, Ziua Voluntarului, eveniment menit să-i premieze pe cei mai implicaţi şi mai merituoşi voluntari. La eveniment au participat în jur de 150 de tineri şi adulţi care cred cu tot dinadinsul că pot face lumea mai bună. Cu acest prilej, organizaţia a desemnat „Voluntarul Anului”. Titlul a fost atribuit Getei Finna, pentru întreaga activitate desfăşurată în anul 2010.

„A fost aleasă pentru că, pe tot parcursul anului, s-a implicat cu devotament în programele şi proiectele desfăşurate de noi. A depus mult efort şi din acest motiv are toată recunoştinţa noastră. Recunoştinţă le purtăm tuturor voluntarilor, fără de care nu am putea desfăşura un volum atât de mare de activităţi”, a declarat părintele Olimpiu Todorean, preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.

Episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, sub patronajul căruia se află organizaţia, a venit la eveniment pentru a-i încuraja şi aplauda pe cei care, de-a lungul anului, depun eforturi pentru a ajuta persoanele aflate în dificultate.

Premii simbolice

Cei mai activi voluntari ai organizaţiei, care au contribuit la buna desfăşurare a proiectelor implementate de ACEO, au fost premiaţi. ACEO a acordat premii pentru programele „O masă caldă” şi „Bunul Samaritean”, pentru Servicii de Îngrijire la Domiciliu, pentru „Campania 2%”, pentru „Colecta de Crăciun din 2009”, pentru „Colecta de Paşti”, premiu pentru „disponibilitate” etc.

Organizaţia le-a oferit diplome şi premii simbolice.

De-a lungul serii, atmosfera a fost întreţinută de Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, care au oferit un spectacol de magie, de Cvartetul de coarde „Re-belle” şi de trupa de teatru a Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, sub îndrumarea profesoarei Sânziana Neşiudar.

Crina Dobocan

Premii:
Premiul Programul „O Masă Caldă” – Liviu Dat
Premiul Programul „Bunul Samaritean” – Alina Banciu
Premiul pentru Serviciul de Îngrijire la Domiciliu – Voichiţa Vâşcan
Campania 2% – Geta Finna
Colecta de Crăciun 2009 – Cornelia Vesea
Colecta de Paşti – Ioan Bodea
Strângere de Fonduri – Alexandru Mureşan
Activitate economică – Roberta Anca
Prieteni pentru un Zâmbet – Alexandru Farc
Activităţi administrative – Mariana Mureşan
Premiul Special: – Surorile Misionare Franciscane Maria, Pierpaola
Premiul pentru Disponibilitate – Szombati Timeea
Premiul „Cel mai Activ Voluntar” – Alexandru Mureşan
Voluntarul Anului 2010 – Geta Finna0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !