Au desemnat Zâna și Prințul Primăvară

De Crina Dobocan
Au desemnat Zâna și Prințul Primăvară
Lăzăriștii au desemnat câștigătorii Balului primăverii – Romina Fetea și Teodor Pantea.

În așteptarea anotimpului vesel, elevii claselor de gimnaziu ale Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” au participat la Balul primăverii și la Carnavalul personajelor literare.

Muzica, probele de la bal, prezentările și versurile au fost dedicate în întregime primăverii. Consiliul elevilor (condus de elevul Adrian Florea și prof. Elena Luca) și profesorii organizatori speră să o înduplece astfel pe Zâna Primăvară să poposească și pe meleagurile noastre.

Va fi o primăvară cum n-a mai fost, căci multe zâne și prinți au dorit să participe la spectacolul lăzăriștilor, nu doar pentru a fi în rol de concurenți, ci și pentru a fi parte din programul artistic.

Zece perechi au râvnit la titlul de Zâna și Prințul Primăvară. Dintre toți însă s-au remarcat Romina Fetea (clasa a V-a) și Teodor Pantea (clasa a VIII-a). Cei doi au devenit Zâna, respectiv Prințul Primăvară.
Romina Fetea și trupa ei de dans, Ana Chiş (clasa a V-a), George Ciula (clasa a VII-A) și trupa de dans a clasei a VIII-a au impresionat prin programul oferit.

Și elevii de liceu le-au pregătit colegilor mai mici diverse surprize. Astfel, Alexa Eleneş (clasa a X-a D) a interpretat melodia Deliei – „Inimi desenate”, iar Marc Baciu (clasa a X-a B) a dansat latino.

„Conducerea școlii apreciază pozitiv toate activitățile derulate de membrii Consiliului Școlar al Elevilor. Apreciem și că Alexa Eleneş și Marc Baciu sunt participanți constanți la toate evenimentele școlii”, a declarat directorul adjunct al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr”, prof. Rodica Turcaș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !