Au demolat un chioșc de pe Armatei Române

Reactualizat la:
7Comentarii
Au demolat un chioșc de pe Armatei Române
Administrația Imobiliară Oradea a demolat un chioșc de tip ABC de pe str. Armatei Române nr. 14.

AIO a desființat două ABC-uri care ocupau abuziv spațiul public de pe Armatei Române. Unul dintre agenții comerciali a eliberat spațiul de bună voie în urma notificărilor AIO însă pentru cel de-al doilea s-a trecut la demolarea chioșcului.

„Întrucât unul dintre agenții economici nu a dat curs solicitărilor autorității, preferând să procedeze la manifestarea unei opoziții, cu toate că cunoștea realitatea potrivit căreia ocupă teren, fără a avea autorizație de construire/reglementată folosința, Municipiul Oradea, prin Administrația Imobiliară, a procedat în conformitate cu legea, sens în care, în cursul zilei de marți, 10.06.2015, a demolat chioșcul metalic în baza Dispoziţiei pentru desfiinţarea, pe cale administrativă, a construcţiei, edificată fără autorizație de construire pe teren, proprietate a statului, lipit de blocul de locuințe de la nr. administrativ 14 de pe strada Armatei Române,” se precizează în comunicatul AIO.


P1180214

Administrația Imobiliară Oradea a dorit eliberarea spațiilor ocupate abuziv pentru a asigura zona de lucru pentru începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de pe strada Armatei Române nr. 14.

Neasigurarea condițiilor de executare a lucrărilor conform proiectului tehnic aprobat de Autoritatea de Management Proiecte din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ar fi condus la nefinanțarea lucrărilor, cu implicații potrivit prevederilor legale asupra factorilor care nu au asigurat condițiile necesare executării lucrărilor prevăzute în proiectul tehnic.

P1180245

Taguri: , , , ,


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor