Au finalizat la limită pavajul din Pasajul Vulturul Negru

De Oana Farcas
Reactualizat la:
11Comentarii
Au finalizat la limită pavajul din Pasajul Vulturul Negru
Sfârșitul lunii iunie a însemnat și finalizarea lucrărilor de montare a pavajului din Pasajul Vulturul Negru.

Motiv de bucurie pentru proprietarii localurilor, dar și pentru cei ce frecventează cluburile de „sub pasaj”. Lucrările de montare a pavajului au ajuns la final. Dacă ar fi întârzaiat cu o singură zi, Primăria Oradea ar fi trebuit să restituie banii europeni contractați prin proiect.

Lucrările au fost realizate în cadrul proiectului pe fonduri europene “Reabilitarea Pasajului Vulturul Negru (sistem de canalizare şi pavaj interior) şi iluminat arhitectural în vederea unei optime exploatări turistice şi a înscrierii acestui monument în circuitul european al Secessionului” – Lotul 1, proiect revizuit, la care s-a adăugat şi Lotul 2, din buget propriu – Reabilitarea Pasajului Vulturul Negru – Pavaj Curtea interioară.

Iti place noul pavaj din Pasajul Vulturul Negru?

Vezi Rezultatele
Loading ... Loading ...

 

Refacerea pavajului din Pasajul Vulturul Negru, după ce firma Marcosnt a dat greș cu această lucrare, a revenit asocierii care a montat şi piatra din Piaţa Unirii. Procedura de atribuire a fost cererea de ofertă. Valoarea estimată a fost de 1.667.468 lei (fără TVA), din care Lotul 1 – 1.239.090 lei din care lucrări diverse şi neprevăzute în cuantum de 110.371 lei fără TVA (9,778%) şi Lotul 2 – 428.378 lei din care lucrări diverse şi neprevăzute în cuantum de 31.623 lei, fără TVA (7,970%). Depunerea şi deschiderea ofertelor s-a făcut în data de 26 ianuarie 2016. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

În continuare, firma Constructorul Sălard va continua lucrările la faţadele Pasajului Vulturul Negru. Până acum s-a restaurat deja o suprafaţă importantă din pictura originală a cupolei pasajului şi a pereţilor aferenţi.

pasajul vulturul negru oradea11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor