Au impartit martisoare impletite cu iubire

Au impartit martisoare impletite cu iubire
Fundaţia Viorel Negruţiu a dăruit vineri, 1 Martie, un mărţişor copiilor de la Centrul de Plasament pentru Copiii cu Probleme Psihosociale, din Traian Lalescu, şi la sediul copiilor cu autism Asociaţia SOS Autism Bihor.

Acţiunea caritabilă s-a numit „Un mărţişor pentru fiecare ”. Însoţiţi de elevii claselor a II-a C de la Şcoala Dacia, profesoară Mirela Toth, membrii fundaţiei s-au oprit la azilul de vârstnici C. E. Beniamin, aflat sub umbrela Fundaţiei Consistoria. Copiii au împărţit mărţisoare făcute de ei, portocale, iar membrii fundaţiei au dăruit 100 kilograme de zahăr. Preotul Roman Pintea a mulţumit pentru ajutorul primit, dar mai ales pentru vizita copiilor, întrucât vârstnicii „au primit un mărţişor împletit cu fire de iubire, iubire ce nu poate fi cumpărată de la magazin”. Chiar la intrarea în cămin, copiii au fost sfătuiţi de prof. Mirela Toth să-i privească pe cei cărora le dăruiesc mărţişoare şi portocale „ca şi cum ar fi bunicii voştri”. Fundaţia Viorel Negruţiu a distribuit în perioada sărbătorilor de iarnă 1600 kilograme de zahăr mai multor persoane cu probleme sociale, la Fundaţia Caritas, Clubul Rotari, Clubul Lions, Şcoala Dacia, Azilul de Bătrâni C.E. Beniamin, Grădiniţa nr. 50, Şcoala nr. 16 şi la Spitalul din Nucet.

În ultimii trei ani, Camelia Păşcui şi-a făcut un obicei din a a împărţi zahăr de la un sponsor generos care doreşte să rămână anonim. Însoţiţi de Sânziana Toader, membrii fundaţiei au dăruit mărţişoare, zahăr, portocale, detergent persoanelor internate în Centrul Medico Social Nucet. Aici au fost întâmpinaţi de directorul centrului Ioan Lucaciu, care a organizat o adevărată zi de sărbătoare a primăverii. Impresionant a fost programul realizat cu pacienţii internaţi în centru care au impresionat auditoriul până la lacrimi cu programul de cântece şi poezii dăruit celei mai dragi fiinţe: Mama. Invitaţi de preotul Nicolae Bura, membrii fundaţiei şi Sânziana Toader s-au deplasat la Centrul de asistenţă socială din Băiţa, unde au împărţit mărţişoare, iar artista Sânziana Toader a cântat live pentru cei 20 de membri ai centrului.

Impresionaţi de primirea de care au avut parte, membrii Fundaţiei Viorel Negruţiu promit să revină, însoţiţi de Sânziana Toader şi de alte persoane cunoscute în show biz, pentru a dărui clipe de bucurie celor ce îşi doresc cel mai mult iubire. Sânziana Toader va dărui de 8 Martie, împreună cu alţi artişti, două spectacole: unul la Casa de Cultură a Sindicatelor între 18:00 – 20:00 şi unul la Restaurant Transilvania între orele 17:00 – 20:00. „Mulţumim sponsorului Ding Communication pentru mărţisoarele donate. De asemenea, mulţumim profesoarei Mirela Toth pentru efortul depus împreună cu clasa a II-a C de la Şcoala Dacia la crearea mărţişoarelor handmade, a ţinut să precizeze Camelia Păşcui, organizator al acţiunii.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !