Au inaugurat centrul de dezvoltare antreprenoriala

Reactualizat la:
Centrul va oferi sericii gratuite pentru cei care au sau vor să-şi dezvolte o afacere
Centrul va oferi sericii gratuite pentru cei care au sau vor să-şi dezvolte o afacere
Serviciile centrului vor fi promovate în cadrul unor caravane şi prin platforma E-servicii de pe spirit-antreprenorial. ro.

Evenimentul a avut loc marti, la Marghita. Sediul centrului de dezvoltare antreprenorială din regiunea N-V Marghita se află pe strada Tudor Vladimirescu nr.1. Este cel de-al treilea centru regional care desfăşoară activităţi de formare profesională şi furnizează servicii în sprijinul iniţerii de afaceri şi a ocupării pe cont propriu, dar şi servicii pentru conolidarea întreprinderilor existente.

Iniţiativa aparţine Asociaţiei pentru Promovarea Afacerilor în România care implementează, în parteneriat cu alte patru organizaţii proiectul „Model integrat de dezvoltare antreprenorială în centre urbane din trei regiuni”. „Pe parcursul proiectului, centrul din Marghita va aferi servicii de formare profesională şi servicii de sprijin pentru 360 de beneficiari din centrele urbane ale regiunii N-V, dintre care 180 de persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă, respectiv 180 de persoane care fac parte din categoria personalului de conducere din IMM”, spuneGonczi Jozsef, coordonator regional Nord-Vest.

Cei care doresc să iniţieze o activitate independentă vor putea beneficia , în mod gratuit, de sericii în sprijinul iniţierii unei noi afaceri, dar şi de servicii de formare profesională în cadrul a trei programe autorizate de către CNFPA în domeniul dezvoltării competenţelor antreprenoriale. Conducătorii IMM-urilor vor păutea beneficia în mod gratuit de servicii pentru dezvoltarea întreprinderilor existente dar şi de sericii de formare profesională pentru ocupaţii ca: manager de proiect, manager resurse umane, manager îmbunătăţire procese. Serviciile de sprijin oferite în cadrul proiectului sunt accesibile încă din luna iunie 2011, iar cele de formare profesională urmează să fie lansate în prima parte a anului 2012.

V.B.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !