Au inaugurat grădina pentru copiii cu autism

Au inaugurat grădina pentru copiii cu autism
Organizația Municipală a Femeilor A.L.D.E. Oradea a organizat sâmbătă o întâlnire la centrul de zi al Asociației S.O.S. Autism Bihor, cu ocazia terminării lucrărilor de amenajare a grădinii.

Simona Kadas, președinta O.F.A.L.D.E. Oradea, împreună cu colegii de la Tineret și Seniori, au plantat puieți de tuia, au montat un leagăn modern și borduri de cauciuc, astfel încât atât adulții cât și copiii beneficiari ai serviciilor oferite de Asociaţia S.O.S. Autism să se poată bucura în pauze de o grădină frumoasă și modernă.

Asociația S.O.S. Autism a fost înființată de un grup de 14 părinți în luna martie 2007 și de atunci, sub conducerea doamnei Simona Zlibuț, aceasta a crescut la 30 de părinți și 30 de copii și a dezvoltat cu resurse proprii sau cu donații Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități din Oradea (str. Miron Pompiliu nr. 5). În acest moment, cei care frecventează Centrul de zi beneficiază de consiliere psihologică, kinetoterapie și activități de socializare.

Simona Kadas este colaboratoare și susține de peste doi ani activitatea asociației, participând la evenimentele de caritate organizate an de an.

alde

„Pe această cale, le mulțumim pentru contribuția adusă și efortul depus: Organizației de Tineret (președinte Alecsandra Cuș), Organizației Municipale (președinte Rareș Gherai, președinte executiv Adrian Marina), conducerii A.L.D.E. (președinte Traian Bodea, vicepreședinte și director de campanie Dorin Corcheș, prim-vicepreședinte Claudiu Gligor), d-lui Iulian Radu (președinte TLD Bihor) și, bineînțeles, tuturor celor care au participat și au dat o mână de ajutor.

Pentru sprijinul financiar, le mulțumim următorilor: Ciprian Blejan, Tedy Negru Chitulea, Ioana Laza, Covaciu Ica. Această acțiune este una dintre cele cu caracter permanent pe care O.F.A.L.D.E. Oradea le va desfășura, venind în sprijinul persoanelor cu dizabilități și aducând astfel o oază de liniște și frumusețe în lumea celor care au nevoie de un sprijin real”, spune Simona Kadas, preşedintele organizaţiei de femei ALDE Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !