Au inceput inscrierile la Universitate

Azi au început înscrierile la Universitatea Oradea. La Facultatea de Stiinte Juridice candidatii s-au prezentat la biroul de înscriere deja la prima orã, la 8:30. Pe baza fluxului de candidati din prima zi, se pare cã facultatea se va bucura de acelasi interes din partea absolventilor de liceu.

La Facultatea de Protectia Mediului candidatii nu s-au prea înghesuit dimineata, însã decanul Vasile Bara nu are nici o îndoialã cã cele aproximativ 600 de locuri vor fi ocupate, chiar dacã o parte din ele doar în toamnã.

Înscrierile se desfãsoarã pânã în 23 iulie, în aceeasi perioadã urmând sã aibã loc si probele eliminatorii. La facultãtile la care ierarhizarea nu se face pe bazã de concurs de dosare, probele de admitere vor avea loc în perioada 24-26 iulie.

La cererea de înscriere trebuie anexate urmãtoarele acte: diploma de bacalaureat, în original sau copie legalizatã, foaia matricolã de la liceu, certificat de nastere, xerocopie, trei fotografii tip buletin de identitate, adeverintã medicalã tip MS 18-1-1. Taxa de înscriere pentru examenul de admitere este 80 RON.

Candidatii vor concura pentru 1.785 locuri cu finantare de la bugetul de stat si 6.073 locuri cu taxã. Cuantumul taxei de scolarizare variazã între 400 euro, la Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Stiinte Politice si Stiintele Comunicãrii, respectiv 700 euro, la Facultatea de Arhitecturã si Constructii, specializarea arhitecturã.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !