Au inceput inscrierile pentru Artist de Bihor

Au inceput inscrierile pentru Artist de Bihor
Lotus Center pregateste cea de-a doua editie a concursului de talente Artist de Bihor.

Înscrierile în concurs se vor desfăşura între 2 iulie – 6 august, prin completarea unei fişe de înscriere. Începând din data de 17 iulie, săptămânal, în fiecare joi, cu începere de la ora 19:00, cei mai talentaţi bihoreni vor fi chemaţi pe scena „celor care cred în visul lor”, aflată la etajul Lotus Center.

 

Regulamentul concursului «Artist de Bihor »

« Artist de Bihor »

Capitolul I. Desfasurarea concursului:

 • Concursul intitulat «Artist de Bihor» numit in continuare concurs, este organizat de societatea « S.C. Lotus Center S.A » numita in continuare si Beneficiar.
 • Concursul “Artist de Bihor” se va desfasura in perioada 17 iulie 2014 – 14 septembrie 2014.
 • Beneficiarul concursului “Artist de Bihor”este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale concursului sau ale activitatilor ce au legatura cu acest concurs.
 • Pentru a ajunge la auditii, fiecare concurent trebuie sa se prezinte la preselectii.
 • Pentru a putea participa la preselectii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 11 ani pana la data de 17 iulie 2014). Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre un parinte sau un tutore.
 • Este necesar ca fiecare persoana ce se prezinta la preselectie sa aiba un document de identitate. Acest lucru este valabil si pentru parintii/tutorii care insotesc persoanele sub 18 ani.
 • Preselectiile vor avea loc dupa cum urmeaza:

a) 02 iulie-06 august 2014-Inregistrarea participantilor

Inregistrarea participantilor se va putea face prin completarea corecta a formularului de inscriere disponibil pe website-ul www.lotus-center.ro sau la Birourile Lotus aflat in incinta Lotus Center, in intervalul 09:00-17:00;

b) Preselectii: 17 iulie, 24 iulie, 31 iulie, 07 august, incepand cu ora 19:00, la etajul Lotus Center;

 • La preselectii pot participa diferite talente precum: dansator,cantaret solo, grup vocal,instrumental,magie,comediant,imitator,acrobatii,jonglerii,contorsionism,ventriloc si nu numai.
 • Organizatorul preselectiilor cauta oameni cu abilitati artistice deosebite, in demonstrarea talentului detinut si eventual cu tinutele speciale pe care le-au pregatit. Orice lucru ce da dovada de originalitate si creativitate va fi foarte apreciat.
 • Cei care vor participa la preselectii este bine sa pregateasca cel putin doua momente diferite, care sa le scoata in evidenta calitatile.
 • Conditia obligatorie in vederea participarii este ca momentele pregatite pentru preselectie sa nu depaseasca 3 minute.
 • Pentru mai multe informatii referitoare la preselectii sau la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: marketing@lotus-center.ro.

Concursul “Artist de Bihor-editia a II-a”se desfasoara in 3(trei) etape:

Etapa nr.1 : Preselectiile

In faza de preselectie fiecare dintre concurentii inscrisi au sansa sa interpreteze un moment artistic in fata unui juriu desemnat de Beneficiar.

Preselectiile se vor desfasura la etajul Lotus Center, locatie ce va fi anuntata pe site-ul www.lotus-center.ro Juriul va fi alcatuit din 5(cinci) Jurati alesi de catre Beneficiar. Juriul desemnat in aceasta etapa se va mentine pana la finalul concursului. Totusi, in situatia in care unul sau mai multi jurati nu vor fi disponibili intr-un anumit interval, acesta/acestia vor fi inlocuiti de membrii unui juriu de rezerva. Juriul de rezerva va fi stabilit de catre Beneficiar. In faza preselectiilor, Juriul voteaza cu Da sau Nu. Pentru ca vor fi 5(cinci) jurati, cel putin trei voturi similare decid soarta fiecarui concurent . Juratii vor selecta dintre participanti in aceasta etapa concurentii care vor intra in semifinale.

Castigatorii premei editii a concursului de talente “Artist de Bihor” nu se vor putea inscrie in cea de-a doua editie.

Etapa nr.2 : Semifinale

Stabilirea concurentilor ce vor trece in etapa “Semifinale”, Juriul va analiza concurentii selectati in urma preselectiilor. In urma vizionarii si analizarii participantilor, Juriul va alege aproximativ 50 (cincizeci) de concurenti. Juriul voteaza cu Da sau Nu. Pentru ca vor fi 5(cinci) jurati, cel putin trei voturi similare decid soarta fiecarei concurent . Alegerea concurentilor se va face la libera apreciere a Juriului, fara a tine cont de calificativele obtinute de concurenti in etapa anterioara.

Etapa nr.3 : ETAPA FINALA

Prin ascensiunea in aceasta etapa, cei 12 (doisprezece) concurenti finalisti, vor deveni protagonistii principali a etapei numite in continuare “Finala”. Toate momentele ce vor fi interpretate de către cei 12 (doisprezece) concurenti finalisti pot fi alese de către Jurati la absoluta lor discreţie.

După fiecare interpretare Juratii îşi vor prezenta notele si comentariile.

Decizia Beneficiarului cu privire la orice dispută care decurge din votare, în cadrul oricărei editii a concursului, va fi definitivă şi obligatorie.

In editia finala a concursului ” Artist de Bihor-editia a II-a” vor ajunge 12 (doisprazece) concurenti, dintre care unul singur va deveni castigatorul concursului “Artist de Bihor-editia a II-a”ce va primi marele premiu.

Alegerea este in aceasta etapa exclusiv a juriului.

In cadrul Finalei, cei 12 (doisprazece) concurenti vor interpreta cate 1(un) moment fiecare.

Concurentul, care in urma notelor date exclusiv de juriu va obtine punctajul cel mai mare, va fi desemnat castigator al concursului si va primi marele premiu.

Descrierea premiilor:

Premiile ce se vor acorda sunt :

 • Locul I: Tableta IPAD AIR WI-FI 16 GB SPACE – in valoare de 2299,90lei ;
 • Locul II: ALL IN ONE ANDROID PC HP SLATE 21-S 100 – in valoare de 1599,90 lei;
 • Locul III: CAMERA VIDEO SONY – in valoare de 990 lei;
 • Pe langa premiile mentionate anterior se vor acorda si premii oferite de parteneri;

Capitolul II. Participarea in cadrul concursului:

 1. Prin inscrierea concurentului in cadrul concursului, acesta garanteaza că se afla in deplinã stare de sănătate, din toate punctele de vedere, nesuferind de nici o boala sau deficienţă care sa poata ingreuna derularea concursului.
 2. Prin inscrierea concurentului in cadrul concursului, acesta garanteaza că nu exista vreo incapacitate legală sau contractuală care ar putea să anuleze obligatiile asumate.
 3. Prin inscrierea concurentului in cadrul concursului, acesta garanteaza că, dupã participare, nu se va putea interzice Beneficiarului difuzarea/exploatarea concursului, a imaginii, a vocii si/sau numelui acestora, fara ca aceasta limitare sa aiba un caracter limitativ ci doar unul exemplificativ.
 4. Prin inscrierea concurentului in cadrul concursului, acesta confirma că a fost atenţionat şi informat cu privire la conceptul şi structura concursului.
 5. Prin inscrierea concurentului in cadrul concursului, acesta confirma că este responsabilitatea lui să minimizeze riscul de vătămare care ar putea să apară pe parcursul realizarii concursului. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate în nici un fel la: vătămare corporală, handicap permanent sau chiar deces, suferinţe emoţionale, invadarea vieţii private, insultă sau calomnie ori pagube materiale.
 6. Prin inscrierea in cadrul concursului, concurentul confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Beneficiar, in caz contrar, Beneficiarul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii intregului grup si/sau concursului.
 7. Beneficiarul va asigura toate conditiile tehnice necesare desfasurarii concursului.
 8. Concurentul se obliga sa participe la concursul pregatit de Beneficiar, in locatia si la data stabilita de acesta, precum si in conditiile stabilite de Beneficiar si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Beneficiarului, hotarari referitoare la concurs.
 9. Beneficiarul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestui concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.
 10. Beneficiarul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti.
 11. Concurentul confirma ca a luat cunostinta de prevederile regulamentului concursului, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.
 12. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile concursului se supun pana la sfarsitul concursului(14.09.2014) regulilor concursului, neavand nici o pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Beneficiar.
 13. Beneficiarul isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii concursului.
 14. Concurentii nu vor putea refuza participarea la vreuna din probele concursului .
 15. Nu pot participa in acest concurs persoanele sau rudele pana la gradul doi de rudenie ale acestora, care lucreaza la Beneficiar /SC Lotus Center SA.

Capitolul III. Aspecte generale:

 1. Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor in cadrul concursului, ce va avea loc in perioada 17 iulie 2014 – 14 septembrie 2014.
 2. Prezenţa si participarea in cadrul concursului a CONCURENTULUI selectionat de catre Beneficiar, este obligatorie.
 3. CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Beneficiarului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul.
 4. Beneficiarul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a concursului.
 5. Beneficiarul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari regulamentului si oricaror altor elemente ale concursului sau ale activitatilor ce au legatura cu acest concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Beneficiar, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.
 6. Concurentul confirma ca înainte de inscrierea in cadrul concursului, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestui concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiileBeneficiarului. Beneficiarul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de concurs), în acest sens Beneficiarul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a concursului la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Beneficiar.

APLICAREA REGULAMENTULUI

Regulamentul va fi aplicat la discreţia exclusivă şi absolută a Beneficiarului.

Încălcarea oricăreia dintre Reguli sau încălcarea oricărui acord sau a oricărei declaraţii de către un Concurent va duce, la discreţia exclusivă şi absolută a Beneficiarului, la scoaterea Concurentului din concurs şi la pierderea oricăror Premii, a oricăror sume de bani câştigate de către Concurent, chiar dacă acestea i-au fost deja acordate.

 

DESCALIFICARE

Pe lângă regulile şi condiţiile specificate în prezentul document, Concurenţii pot fi descalificaţi sau scoşi din concurs, la discreţia exclusivă şi absolută a Beneficiarului, pentru oricare dintre următoarele motive, inclusiv, dar fără a se limita la acestea (după cum decide Beneficiarul, la discreţia sa exclusivă şi absolută):

i) încălcarea oricărei reguli care ţine de competiţie sau a oricărei instrucţiuni a Beneficiarului;

ii) încălcarea oricărui acord cu Beneficiarul în legătură cu programul concursului;

iii) încălcarea oricărei legi;

iv) încheierea de acorduri în vederea obţinerii unor beneficii financiare sau a primirii de catre Concurenti a unor astfel de avantaje similare de la oricare dintre ceilalti Concurenţi, de la oricare dintre rudele oricărui Concurent, de la oricare terţă persoană, agent sau afiliat al oricărui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Beneficiarului, de la orice persoană din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii concursului, în schimbul unor acţiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul concursului;

v) în cazul îmbolnăvirii sau al apariţiei altor probleme de sănătate care afectează abilitatea Concurentului de a participa concurs;

vi) violenţa fizică sub orice formă.

Un alt Concurent (concurentul de rezerva selectat in acest scop de Beneficiar-primul pe lista de rezerve) poate înlocui, în orice moment, la discreţia exclusivă şi absolută a Beneficiarului, Concurentul scos din competiţie ca urmare a descalificării.

S.C. LOTUS CENTER S.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !