Au încredere în studenţi

Au încredere în studenţi
ORADEA – Sondajul de opinie pe care Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii Oradea îl va efectua pentru Federaţia Patronilor Bihor (FPB) se va întinde pe o perioadă de câteva luni şi are ca scop intervievarea oamenilor de afaceri în scopul identificării problemelor cu care se confruntă în activitatea lor economică.

„Care aspecte vă înfluenţează în mod direct afacerea?”, „Prin ce mijloace aţi dori să vă dezvoltaţi afacerea?”, „Cât sunteţi de mulţumit de colaborarea cu instituţiile statului” şi, nu în ultimul rând, „În ce măsură consideraţi că Federaţia Patronilor Bihor vă reprezintă interesele?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde peste 2.000 de administratori de firme private bihorene pentru a crea o imagine de ansamblu asupra mediului de afaceri local, o adevărată premieră la nivel naţional din acest punct de vedere.

Lipsă de profesionalism?

„Dincolo de faptul că institutele de sondare a opiniei publice din Bucureşti au solicitat sume foarte mari pentru realizarea acestui sondaj, era nevoie ca această acţiune să fie făcută prin forţe proprii, locale. Personal, nu cred în profesionalismul celor care fac, din Capitală, aceste cercetări şi am informaţii că ultimul lor sondaj de opinie în Oradea a constat în emiterea unor chestionare în zonele mai aglomerate”, spune directorul general al FPB, Octavian Dan. El susţine că lucrând cu studenţii orădeni, dincolo de economiile imense care se fac – având în vedere că preţul unei asemenea întreprinderi la un institut de renume se situează între 70.000 şi 100.000 de euro – oferă şi garanţia unei eşantionări corecte. Rezultatele acestui studiu vor fi făcute publice în câteva luni.
Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !