Au învăţat L.A. style

1Comentariu
Au învăţat L.A. style
ORADEA – Organizatorii Festivalului-concurs „Nymphea Dance 2008” au inclus în programul competiţiei şi un seminar de dans hip-hop, în care participanţii au fost antrenaţi sub îndrumarea unuia dintre cei mai mari coregrafi din lume. VIDEO Video

Cel care i-a pregătit azi pe amatorii de dans hip-hop este Marlon Wallen „SWOOSH” coregraful formaţiei de dans „FLAWLESS” din Anglia.

„Pe parcursul workshop-ului o să îi învăţ câte puţin din stilul «Flawless» care îmbină stilul Los Angeles-ului, de unde sunt originar, şi stilul meu propriu. Vreau să înţeleagă că trebuie să existe o coordonare între tehnica dansului şi mişcările mâinilor, degetelor şi ale ale capului pentru că detaliile personalizează stilul fiecăruia”, susţine Marlon Wallen „Swoosh”. Flawless este o formaţie cu rezultate de mare anvergură pe plan mondial. În cele două ore de seminar participanţilor le-a fost prezentată o coregafie care a fost analizată şi explicată din diferite puncte de vedere tehnice.

Antrenament cu profesionişti

„Coreografia pe care o voi prezenta azi o voi explica pe baza elementelor componente axate fie pe versurile melodiei fie pe ritmul acesteia şi cum pot fi aceste elemente împletite pentru un rezultat cât mai bun”, ne-a informat Swoosh.

„Aştept să învăţ cât maimult din spiritul şi atitudinea care e necesară pentru dansul Hip Hop pentru ca la final s putem fi câ mai aproape de ei”, susţine Andrei Luchici, unul dintre dansatorii participanţi.

Explicaţiile cu caracter psihic în ceea ce priveşte practicarea dansului, libertatea de-a crea coregrafii şi de a aborda o atitudine profesională pe scenă şi-au găsit loc printre tehnicile predate de „SWOOSH”. Participanţii la workshop au fost din rândul dansatorilor înscrişi la festivalul concurs Nzmphea Dance 2008 care se derulează la Oradea în acest sfârşit de săptămână.

Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor