Au lansat un nou motor de căutare

Au lansat un nou motor de căutare
Motorul de căutare Google a lansat, miercuri, o nouă versiune a platformei sale, care permite integrarea pe aceeaşi pagină a rezultatelor căutărilor de text, video sau hărţi.

Versiunea este denumită “Universal Search” şi poate fi accesată pe www.google.com.

Pagina prezintă categoriile tradiţionale “web”, “images” sau “videos”, dar acestea sunt transferate în colţul din stânga sus al paginii principale. Prin intermediul spaţiului de căutări, utilizatorul ajunge pe o pagină cu rezultate care reuneşte categorii diferite de documente. Google se străduieşte de mai bine de doi ani să aducă pe aceeaşi pagină sursele care răspund la categorii de căutări diferite.

În 2004, Google a lansat interfaţa în limba română, utilizatorii de Internet din România care accesează motorul de căutare fiind redirecţionaţi automat. Interfaţa cuprinde şi opţiunea de a afişa interfaţa site-ului în limbile maghiară şi germană. La sfâşitul lunii martie 2007, Google l-a numit în funcţia de consultant pentru România pe Radu Tudorache, un fost director al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase