Au lasat pixul pentru pistol

Reactualizat la:
Au lasat pixul pentru pistol
Timp de o oră jurnaliştii bihoreni au lăsat deoparte ştirile şi evenimentele şi au luat parte la Cupa Presei la Tir.

În preambulul celebrării Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a organizat marţi o nouă ediţie  “Cupa presei la tir” dedicată jurnaliştilor. Competiţia a fost împărţită în două secţiuni una dedicată bărbaţilor şi una dedicată femeilor. Înainte de a li se încredinţa arme presarii au primit un instructaj complet din partea căpitanului Ioan Bogdan care le-a explicat regulile din poligon.

După o şarjă de încălzire Poligonul Dinamo a răsunat de împuşcăturile căutătoare de puncte ale ziariştilor.

Pacifism la Cupa Presei la Tir

Primele care au intrat în „focul” competiţiei au fost fetele care au dat dovadă de pacifism la „rănirea” ţintelor. Unele dintre competitoare fiind atât de miloase cu ţinta încât nici nu au atins-o. Totuşi ce s-a observat a fost că focurile „de antrenament” au fost mai precise decât cele din concurs. Pe podiumul competiţiei feminine au urcat în ordine Georgiana Anghel, Claudia Vidican şi Georgeta Gavriş.

La bărbaţi pe primele locuri s-au clasat debutantul Mihai Mateaş, veteranul Stelian Radu Cacuci şi Ionică Bot alături de reprezentanţii Jb şi Bihon care au fost recompensaţi cu locul al treilea.

Chiar dacă a fost un prilej să îşi verse năduful pe ţinte in cadrul concursului “Cupa presei la tir“, jurnaliştii au rămas fideli „armelor” cu care sunt obişnuiţi: pixul şi agenda.

V.T

Cupa Presei la Tir cu Arcul0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !