Au luat în pumni Bucureştiul

4Comentarii
Sportivii de la Cloubul Respet Gym Oradea au luat parte la o gală K1 organizată în capitală unde s-au impus în faţa celor cu care s-au luptat, ba mai mult unii dintre bihoreni au disputat chiar două meciuri. Video: Bihorenii au luptat la Bucureşti   Forum

Gala a fost organizată de Academia de Lupte “Ciprian Sora” şi a beneficiat de participarea a 60 de luptători din toată ţara legitimaţi la cele mai reprezentative cluburi pentru K1.

Bihorenii care s-au luat în pumni la gală au fost Vlad Dascălu (16 ani categoria 63 de kg), Sorin Vesa (80 de kg), Paul Creţiu (80 kg) şi copiii George Dalea şi Bogdan Dobai pregătiţi de antrenorii Alin Paşca şi Cosmin Cricleviţi. Primul bihorean care a intrat în ring a fost Vlad Dascălu care l-a trimis la podea pe adversarul său încă din prima repriză câştigând admiraţia publicului. Cu toate că încă mai resimte accidentarea care l-a făcut să abandoneze în Gala de la Oradea, Sorin Vesa s-a impus la puncte în faţa adversarului de la clubul gazdă.

Cel mai apreciat luptător bihorean a fost Paul Creţiu care a luptat două meciuri, în primul şi-a adjudecat victoria la puncte, iar în cel de-al doilea şi-a forţat adversarul să abandoneze după a doua repriză. Urmând exemplul colegilor mai mari George Dolea şi Bogdan Dobai au câştigat şi ei luptele disputate, cel din urmă luptând de asemenea de două ori.

“Gala a fost un a foarte reuşită şi bine organizată şi a beneficiat de prezenţa tuturor cluburilor reprezentative pentru K1, mai puţin Scorpions Iaşi. Competiţia ne-a dat posibilitatea de a evalua nivelul de pregătire al sportivilor pentru că urmează să avem un program încărcat în perioada următoare. Mă bucur pentru performanţele lor şi ştiu că sunt un plus de moral pentru competiţiile ce urmează”, ne-a declarat Cosmin Cricleviţi.

Pe Vesa, Creţiu şi Adrian Maxim îi aşteaptă două gale la distanţă de nicio săptăpmână, ei fiind invitaţi la o gală K1 în Herculane (1 august) şi la o gală de kickboxing ce va fi televizată de canalul Sportclub (7 august).
Pentru bihorenii care iubesc sporturile de contact antrenorul Cosmin Cricleviţi anunţă că pe 6 septembrie va fi organizată o gală de K1 în localitatea Rieni.

Valentin Teuca4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor